Gündem

Başkan Arslan; “En büyük bayramı hep birlikte kutluyoruz"

Edremit Belediyesi Cumhuriyet Bayramı hazırlıklarını tamamladı.

Başkan Arslan; “En büyük bayramı hep birlikte kutluyoruz"

Edremit Belediyesi Cumhuriyet Bayramı hazırlıklarını tamamladı. Başkan Selman Hasan Arslan’ın talimatı ile Cumhuriyetin 100. yılına özel hazırlanan çiçek tohumları öğrencilere dağıtırken esnafların camları ile belediye araçları özel 100. Yıl logosu ile süslendi.

Edremit Belediyesi Cumhuriyetimizin 100. Yılını büyük bir coşku ile kutlamak için hazırlıklarını tamamladı. Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’ın talimatı ile 100. Yıla özel olarak çiçek tohumları ve 100. yıl logolu etiketler hazırlandı. Çiçek tohumları öğrencilere armağan edilirken esnafların camlarını süslemek üzere özel 100. Yıl logolu etiketler dağıtıldı. Belediye araçları da tek tek 100. Yıl logoları ile süslendi.

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, “Cumhuriyetimizi daha nice yüzyıllara taşıyacak olan geleceğin yüzleri çocuklarımıza da çiçek tohumları armağan ettik. Cumhuriyet’in 100. yıl coşkusunu meydanlarımıza, sokaklarımıza, evlerimize, iş yerlerimize ve araçlarımıza kısacası kent yaşamımızın her alanında yaşamak ve yaşatmak istiyoruz. En büyük bayramımızı hep birlikte büyük coşku içerisinde kutluyoruz” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL