Gündem

Başkan Aydın'dan 30 Ağustos Mesajı

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101 yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Aydın'dan 30 Ağustos Mesajı

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101 yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;
“26 Ağustos 1071’de Sultan Alparslan ve orduları Malazgirt Zaferi ile Anadolu’nun kapılarını Türk milletine sonsuza kadar vatan olarak açarken, 30 Ağustos 1922’de Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman orduları Anadolu’daki Türkler’in bu coğrafyadan atılamayacağını, bu toprakların ilelebet Türk yurdu olarak kalacağını tüm dünyaya göstermişlerdir. Türk tarihinde ‘zaferle özdeşleşen ay’ olarak gösterilen ağustos ayı Türk tarihi açısından son derece kıymetlidir.

Büyük Taarruz’un zaferle sonuçlanmasının üzerinden yıllar geçse de, aynı heyecan ve vatan aşkınıyüreklerimizde yaşatıyoruz. Atalarımızın yokluklar içinde dahi gösterdiği azim ve irade, Türk Milleti’nin bağımsızlık ve özgürlük uğruna ne kadar büyük bir mücadele verdiğini gözler önüne sermiştir.

Türk milletinin iradesi ve birliği sayesinde elde edilen 30 Ağustos Zaferi’nin 101. yıl dönümünde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum. Şanlı zaferlerimizin ışığı altında bugün de, ülkemizi korumak ve yüceltmek için aynı kararlılıkla bir aradayız. Bu gurur dolu zaferi bir kez daha yürekten kutluyorum.”
 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL