Gündem

Başkan Çerçioğlu Atatürk resimleri sergisi'nin açılışını yaptı

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU ‘ATATÜRK RESİMLERİ SERGİSİ’NİN AÇILIŞINI YAPTI Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın milletvekilleri Bülent Tezcan, Süleyman Bülbül, Evrim Karakoz, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı ve Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Aydın Şube Başkanı Nüket Akgönül Yoğurtçu ile birlikte “Atatürk Resimleri Sergisi”nin açılışını yaptı.

Başkan Çerçioğlu Atatürk resimleri sergisi'nin açılışını yaptı

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU ‘ATATÜRK RESİMLERİ SERGİSİ’NİN AÇILIŞINI YAPTI

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın milletvekilleri Bülent Tezcan, Süleyman Bülbül, Evrim Karakoz, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı ve Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Aydın Şube Başkanı Nüket Akgönül Yoğurtçu ile birlikte “Atatürk Resimleri Sergisi”nin açılışını yaptı.
Açılışta bir konuşma yapan Çerçioğlu, Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e çok şey borçlu olduklarını ifade etti. Çerçioğlu, “Bugün bir kadın olarak demeç verebiliyorsam bu Atatürk’ün sayesindedir” dedi.
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yıldönümünü birçok etkinlik düzenleyerek kutlayan Büyükşehir Belediyesi, ADD ile işbirliğiyle bir resim sergisi düzenledi. Çerçioğlu ve beraberindekiler tarafından açılışı yapılan sergide Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatından kesitlerin sunulduğu fotoğraflar yer alıyor.
Atatürk Kent Meydanı’ndaki Aydın Büyükşehir Belediyesi Sanat Galerisi’nde düzenlenen sergi 17 Kasım Cuma gününe kadar izlenebilecek. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL