Gündem

Başkan Deveciler Kızıklı'da Coşkuyla Karşılandı

Seçim çalışmalarını sürdüren Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Kızıklı kırsal mahallesinde coşkuyla karşılandı.

Başkan Deveciler Kızıklı'da Coşkuyla Karşılandı

Seçim çalışmalarını sürdüren Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Kızıklı kırsal mahallesinde coşkuyla karşılandı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ziyarette Deveciler “Biz Burhaniye sevdalısıyız. Biz büyük bir aileyiz. Kimseyi ötekileştirmeden birleştirici unsurlarla Burhaniye’miz için en iyisini, en doğrusunu yapmak için çalışıyoruz” diye konuştu.

Belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte Kızıklı kırsal mahallesini ziyaret eden Başkan Deveciler, mahalle meydanında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Kızıklı muhtarı Berrin Satır’ın ev sahipliğinde hemşerileriyle sohbet eden Başkan Deveciler, yeni dönemde görev yapacak belediye meclis üyesi adaylarını da tek tek mahalleliye tanıttı.

Kızıklı meydanında bulunan kıraathaneler ve esnafla kucaklaşan Başkan Deveciler, Burhaniye ve Kızıklı’ya 5 yıldır yapılan hizmetleri anlattı.  Mahalledeki yolların, parkların, dere temizliklerinin düzenli olarak yapıldığına değinen Başkan Deveciler “Ayrıca önümüzdeki dönem bir mesire alanı yaparak çevre düzenlemesi ve peyzaj projemizi hayata geçireceğiz” diye konuştu. Mahallelinin isteklerini de dinleyen Başkan Deveciler, taleplerin yerine getirilmesi için ilgili birimlere talimatları verdi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL