Gündem

Başkan Kocaman “Bilik ve Kardeşlik Şenliği"ne Katıldı

Kartepe Belediye Başkanı Av.

Başkan Kocaman “Bilik ve Kardeşlik Şenliği"ne Katıldı

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kocaeli Yusufeli Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen “Birlik ve Kardeşlik Şenliği”ne katıldı.  

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, 2018 yılında kurulan Kocaeli Yusufeli Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından Seka Kamp’ta düzenlenen 2. Birlik ve Kardeşlik Şenliği’ne katıldı. Kocaeli Yusufeli Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı Ali Tokgöz, Başkan Kocaman’ın ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.     

TÜM KÜLTÜRLERİN YANINDAYIZ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “Birlik ve beraberlik çok kıymetlidir. Örf, adet ve geleneklerimize sahip çıkmalıyız. Dernekler geçmişimizi unutturmayan yapılardır. Sizlere çok teşekkür ediyorum. Ülkemizin bu günü geçmişine bağlıdır. Bizler kültürümüzü kaybedersek o zaman yok olmaya mahkumuz. Bizi biz yapar kültürümüz, değerlerimizdir.” dedi.    

KOCAMAN TEŞEKKÜR ETTİ

Sözlerine devam eden Başkan Kocaman “Gönül coğrafyamızda daima el ele, huzur içinde yaşamanın mutluluğunu taşıdığımız Yusufelili hemşehrilerimizle Seka Kamp’ta düzenlenen Birlik ve Kardeşlik Şenliği’nde bir araya geldik. Burada olmaktan çok mutluyum. Bu buluşmalar beraberliğimizin daha da güçlenmesi adına her zaman güzel bir vesile oluyor. Kocaeli Yusufeliler Dayanışma Derneği başkanımız ve değerli üyelerimize bu harika organizasyon için teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL