Gündem

Başkan Kocaman Hatay'da Depremzedelerin Yanında

Kartepe Belediye Başkanı Av.

Başkan Kocaman Hatay'da Depremzedelerin Yanında

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, 6 Şubat depreminde ağır kayıplar yaşayan  Hataylıların yanında olmak ve ramazan yardımlarını ulaştırmak için Hatay’a gitti.

11 ilimizi etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremin yaraları sarılmaya devam ederken, Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman da, depremin etkilediği Hatay’da yeniden yapılandırma ve yardım çalışmalarına destek olmak için  Hatay’a gitti.

ÇADIRKENT ZİYARETLERİ

Depremin ilk gününden itibaren yaraların sarılması adına deprem bölgesinde çalışmalara destek olan Kartepe Belediyesi ekipleri Hatay’da Ramazan ayında da çalışmaya devam ediyor. Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman, çadırkentlerde yaşayan depremzedeleri tek tek ziyaret ederek, onları dinliyor, ihtiyaç ve taleplerini çözüme kavuşturuyor ve sevdiklerini kaybedenlerin acılarını paylaşarak moral vermeye çalışıyor.

HAYIRLI RAMAZANLAR

Depremzedeler için kurulan çadırkentte incelemelerde bulunan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Depremin ilk günlerinden itibaren bir ayağımız her zaman burada oldu. Buradaki kardeşlerimizle bir olduk, birlik olduk. Acılarımız hep ortak oldu. Bugün ise “Hayırlı Ramazanlar” dileklerimizi bizzat iletip Ramazan sevincini paylaşmak üzere yeniden buradayız. Gönül soframızı paylaştık, hep birlikte iftarımızı açtık. Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul eylesin” açıklamasında bulundu. 

BÜYÜKŞEHİRİN YATIRIMLARINI ZİYARET ETTİ

Başkan Kocaman, Hatay’ın Defne İlçesi’nde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalardaki son durumu da inceledi. Deprem bölgesinde Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Avukatlar Çarşısı’nda zemin iyileştirme ve altyapı çalışmaları ile vatandaşların Konteyner Kent’e yerleştirilme süreçlerini takip etti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL