Gündem

Başkan Özlü: Başiskele'nin marka değeri yükselecek

SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR AK Parti ve Cumhur İttifakı Başiskele Belediye Başkan Adayı M.

Başkan Özlü: Başiskele'nin marka değeri yükselecek

SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

AK Parti ve Cumhur İttifakı Başiskele Belediye Başkan Adayı M. Yasin Özlü kapı kapı, ev ev dolaşarak hemşehrileriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Yasin Özlü, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında önceki dönem Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ve AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral ile birlikte Gümüşhane Pirahmet Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne misafir oldu.

YAPILACAK PROJELERİ ANLATIYOR

Samimi ve sıcak ortamda gerçekleştirilen ziyarette hemşehrileriyle kucaklaşan Başkan Özlü, yeni dönem ile birlikte Başiskele’de gerçekleştireceği projeleri anlattı. Başiskele’de son beş yılda taş üstüne taş, hizmet üstüne hizmet, eser üstüne eser ekleyerek bir belediye kültürü oluşturduklarını söyleyen M. Yasin Özlü, “Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz, kamu kurumlarımız, muhtarlarımız, sivil toplum kuruluşlarımızla geliştirdiğimiz uyum, kaynaklarımızı bereketlendirdi” dedi.

“GÜZEL İNSANLAR YANIMIZDA”

Belediye Başkan Adayı Yasin Özlü şöyle devam etti: “Başiskele Belediyesi kaynaklarıyla yapılması zor olan işleri yönetim anlayışımız ve uyumlu iş birlikleri sayesinde rahatlıkla gerçekleştirdik. Kentimizin nerede, ne zaman, neye ihtiyacı olursa en güzelini yapmak için yeniden yola çıkıyoruz. Bu yolda yalnız yürümedik. Yine yalnız yürümeyeceğiz. Başiskele’nin güzel insanları yanımızda. Başarı çıtamızı hep birlikte daha da yükseğe taşımak için çalışmaya devam edeceğiz.”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL