Gündem

Başkan Pekyatırmacı'dan Yeni Eğitim Yılı Mesajı

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı 2023-2024 eğitim öğretim yılı sebebiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Pekyatırmacı'dan Yeni Eğitim Yılı Mesajı

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı 2023-2024 eğitim öğretim yılı sebebiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Pekyatırmacı mesajında yeni eğitim yılının tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diledi.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, 11 Eylül’de başlayacak olan yeni eğitim öğretim yılı sebebiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Pekyatırmacı kutlama mesajında şu sözlere yer verdi;

“Geleceğimizi emanet edeceğimiz öğrencilerimizin uzun bir tatilden sonra okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuştuğu yeni bir eğitim öğretim dönemine daha başlıyor olmanın sevinç ve heyecanını yaşıyoruz.

Çocuklarımızı, eğitim imkânlarıyla ne kadar buluşturabilirsek, ne kadar iyi yetiştirebilirsek yarınlarımız da o kadar aydınlık ve güçlü olacaktır. Bugün okul sıralarında eğitim süreçlerine yön verdiğimiz çocuklarımız, yarın geleceğimizin bilim insanları, mühendisleri, teknoloji girişimcileri, öğretmenleri ve liderleri olacaklar. Teknoloji yarışının son hızla devam ettiği çağımızda; eğitimli, meraklı ve heyecanlı genç nesillere ihtiyacımız var. Selçuklu Belediyesi olarak bizler de çocuklarımızın her türlü bilgi, beceri ve donanıma sahip bireyler olarak yetişmelerinde, yeteneklerinin geliştirilmesinde, büyük bir gayret ve özveriyle çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda da eğitim camiamıza okullar, kapalı spor salonları, suni çim sahalar, kütüphaneler ve materyaller gibi birçok fiziki destek sağlıyoruz. Yıl boyunca okullarımızın çevre düzenlemesi ihtiyaçlarının karşılanması noktasında da yanlarında olduk.

Eğitimi yalnızca kapalı alanlarda değil okul dışı öğrenme ortamlarının da olacağı şekilde desteklerimizi sürdürmeyi planlıyoruz. Sille Tabiat Okulu, Sanat Tasarım Atölyesi ve Beyhekim Gelişim ve Teknoloji Atölyesi, Trafik Eğitim Parkı gibi okul dışı öğrenme ortamlarıyla da öğrencilerimizi sosyal, kültürel, sportif ve akademik yönden desteklemeyi sürdüreceğiz. Bu okulumuzda da okul dışı eğitim örneklerini uygulayacağız. Burada öğrencilerimizin alacağı eğitimler gelecek hayatta onların mesleklerini belirlemelerinde önemli kazanımlar sağlayacak.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta sevgili öğrencilerimiz olmak üzere tüm eğitim camiasının 2023-2024 eğitim öğretim yılını kutluyor, şehrimize ve ülkemize başarılar getirmesini temenni ediyorum.” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL