Gündem

Başkan Sandıkçı, “Vatandaşlarımızın talep ve önerilerine büyük önem veriyoruz"

Vatandaşlara ikramlarda bulunan Başkan İbrahim Sandıkçı, onların talep ve önerilerini dinledi.

Başkan Sandıkçı, “Vatandaşlarımızın talep ve önerilerine büyük önem veriyoruz"

Vatandaşlara ikramlarda bulunan Başkan İbrahim Sandıkçı, onların talep ve önerilerini dinledi.

Vatandaşlarla her zaman bir arada olan Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, onların talep ve önerilerini yerinde dinlemeyi sürdürüyor. Canik’te çözüm odaklı örnek çalışmalar gerçekleştiren Başkan İbrahim Sandıkçı, Belediye Evleri Mahallesi’nde bulunan Mevlana Cami’nde Cuma namazı sonrası vatandaşlarla bir araya gelerek onların talep ve önerilerini dinledi. Vatandaşlarla uzun süre sohbet eden, onların talep ve önerilerini dikkatle dinleyen Başkan İbrahim Sandıkçı, Canik Belediyesi Gönül Sofrası İkram Aracı ile vatandaşlara ikramlarda bulundu.

Başkan Sandıkçı’ya Büyük Sevgi

Vatandaşları evlerinde, iş yerlerinde ziyaret eden onların talep ve önerilerini yerinde dinleyen Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, vatandaşlar tarafından büyük bir sevgi ve ilgiyle karşılanıyor. Cuma namazının ardından vatandaşlara ikramlarda bulunan Başkan İbrahim Sandıkçı, onlarla yakından ilgilendi. Vatandaşların talep ve önerilerini tek tek dinleyen Başkan Sandıkçı, “İlçemize örnek eser ve hizmetleri kazandırırken, muhtarlarımızla, vatandaşlarımızla istişarelerde bulunuyoruz. Vatandaşlarımızın talep ve önerilerine büyük önem veriyoruz. Kendilerini ziyaret ediyor, her fırsatta bir araya gelerek talep ve önerilerini dinliyoruz. Talepler doğrultusunda çalışmalarımızı hızla tamamlıyoruz. Hemşehrilerimizle el ele ilçemizi daha da güzelleştirmek için çalışıyoruz.  Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun” dedi.

Canik Belediyesi Gönül Sofrası İkram Aracı’nda vatandaşlara ikramlarda bulunan Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’ya, AK Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gençay da eşlik etti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL