Gündem

Başkan Sandıkçı'dan 2024'e Hızlı Başlangıç

Başkan İbrahim Sandıkçı, “Türkiye Yüzyılı’nda ilçemizi geleceğe taşımak için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz” 2024 yılının ilk mesai gününde ilçedeki çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı,  Dereler Mahallesi’nde ekipler tarafından gerçekleştirilen yol açma çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Sandıkçı'dan 2024'e Hızlı Başlangıç

Başkan İbrahim Sandıkçı, “Türkiye Yüzyılı’nda ilçemizi geleceğe taşımak için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz”

2024 yılının ilk mesai gününde ilçedeki çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı,  Dereler Mahallesi’nde ekipler tarafından gerçekleştirilen yol açma çalışmalarını yerinde inceledi. Sahada gerçekleştirdiği incelemelerden sonra AK Parti Canik İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirilen Grup Toplantısı’na katılım sağlayan Başkan İbrahim Sandıkçı, toplantının hemen ardından Canik Belediye Meclisi Ocak Ayı Açılış Toplantısı’na başkanlık etti. Başkan İbrahim Sandıkçı’nın başkanlığında gerçekleşen toplantıda, şehitler için saygı duruşunda bulunuldu. Başkan İbrahim Sandıkçı, “ Türkiye Yüzyılı’nda yeni eser ve hizmetleri vatandaşlarımızın hizmetine sunmak, ilçemizi geleceğe taşımak için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Şehitler İçin Saygı Duruşu

Canik Belediye Meclis’i 2024 Ocak Ayı Açılış Toplantısı öncesinde Irak’ın kuzeyinde devam eden Pençe-Kilit Harekâtı Bölgesi’nde şehit olan askerler için saygı duruşunda bulunuldu. Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’nın daveti üzerine gerçekleştirilen saygı duruşunun ardından Canik Belediye Meclis Üyeleri ve salonda yer alan vatandaşlar İstiklal Marşı’nı okudu. Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “ Vatan, bayrak ve mukaddes değerler uğrunda şehit olan tüm kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun” dedi.  Başkan İbrahim Sandıkçı’nın Canik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar hakkında belediye meclis üyelerine bilgiler aktardığı Canik Belediye Meclisi Ocak Ayı Açılış Toplantısı, Denetim Komisyonu seçimi ve gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından son buldu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL