Gündem

Başkan Savran, Depremzedelerle İftar Sofrasında Buluştu

Nevşehir Belediye Başkanı Dr.

Başkan Savran, Depremzedelerle İftar Sofrasında Buluştu

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, ‘asrın felaketi’ diye nitelendirilen depremler sonrası kentte misafir edilen depremzede vatandaşlarla birlikte iftar sofrasında buluştu.

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Mustafa Rauf Yanar ile birlikte, yaşadıkları kentlerde meydana gelen depremlerin ardından Nevşehir’e gelen ve Ayşe Hümaşa Kız Öğrenci Yurdunda misafir edilen depremzedeleri ziyaret etti. Burada depremzede aileler ile birlikte orucu açan Başkan Savran ve Milletvekili Adayı Yanar, vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Savran, “Biz sizlerin her zaman yanında acınızı yüreğimizde hisseden kardeşleriniz. Depremin ardından devletimiz tüm kurumlarıyla deprem bölgesinde başlattığı çalışmalarını sürdürüyor. Bizlerde Nevşehir olarak sizleri en iyi şekilde misafir edebilmek için çaba gösteriyoruz. Dayanışmayı güçlendirerek, inşallah hep birlikte yeniden ayağa kalkacağız.” dedi.

Başkan Savran iftar programının ardından, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından, Nevşehir’de Kredi Yurtlar Kurumuna (KYK) bağlı Nevşehir Kız Öğrenci Yurdun da misafir edilen depremzede kadınların katıldıkları seramik boyama ve ahşap boyama kursundaki el emeği ürünlerinin sergilendiği sergiyi gezdi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL