Atasoy Bilgin
Gündem

Başkan Topaloğlu, “Acınızı yürekten paylaşıyoruz"

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer’de otellere yerleştirilen depremzede vatandaşları ziyaret etti.

Başkan Topaloğlu, “Acınızı yürekten paylaşıyoruz"

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer’de otellere yerleştirilen depremzede vatandaşları ziyaret etti. Başkan Topaloğlu’na ziyareti sırasında eşi Fikriye Topaloğlu, CHP Kemer İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, CHP Kemer Kadın Kolları Başkanı Sema Özdemir eşlik etti.

Kahramanmaraş merkezli meydan gelen ve 11 ili etkileyen “asrın felaketi” olarak nitelendirilen 7.7 ve 7.6’lık depremler sonrası Kemer’e gelen depremzede vatandaşları kaldıkları otellerde ziyaret ederek acılarına ortak olmaya çalışan Başkan Topaloğlu, depremzedelere “geçmiş olsun” dileklerini iletti.

Başkan Topaloğlu’nun eşi Fikriye Topaloğlu da hem ailelerle sohbet edip hem depremzede ailelerin çocuklarıyla vakit geçirerek çocuklarla çeşitli oyunlar oynadı.

Ülke olarak zor zamanlardan geçtiklerini ifade eden Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamada, bugünlerin dayanışma, birlik ve beraberlik günleri olduğunu söyledi.

Topaloğlu, ziyareti sırasında depremzede vatandaşların bir ihtiyacı olup olmadığını sorduklarını belirterek, “Depremzede vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Üzerimize düşen ne varsa yapıyoruz ve yapmaya da devam ediyoruz. Kemer’deki otellerde kalan depremzede vatandaşlarımızın h

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL