Gündem

Başkan Topaloğlu, Kuzdere'de altyapı çalışmalarını inceledi

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kuzdere Mahallesi’nde yapımı devam eden yol ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalardaki son durum hakkında bilgi aldı.

Başkan Topaloğlu, Kuzdere'de altyapı çalışmalarını inceledi

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kuzdere Mahallesi’nde yapımı devam eden yol ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalardaki son durum hakkında bilgi aldı. Başkan Topaloğlu’na, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Baki Yalın ile Kuzdere Mahalle Muhtarı Serkan Günay eşlik etti.

İmar planlarından sonra geniş çaplı çalışmaların başlatıldığı Kuzdere Mahallesi Çaybaşı Caddesi’nde devam eden yol ve kaldırım çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Topaloğlu, belediye personeline kolaylıklar dileyerek mahalle sakinleri ile sohbet etti.

Yapılan çalışmalarda gelinen son nokta hakkında Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Baki Yalın’dan bilgi alan Belediye Başkanı Topaloğlu, Çaybaşı Caddesi’nde devam eden çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

Başkan Topaloğlu, “Kuzdere Mahallemizdeki Çaybaşı Caddesi’nde yaklaşık 800 metre yol, kaldırım ve sıcak asfalt kaplaması yapılacak. İmar planlarından sonrası büyük bir değişim içerisine giren Kuzdere mahallemizin daha modern bir hale geliyor. Daha hızlı hareket ederek çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayacağız. Vatandaşlarımızdan verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diliyoruz.” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL