Gündem

Başkan V. Özkan Kılıçdaroğlu İle Bir Araya Geldi, Desteğini Dile Getirdi

Menderes Belediye Başkan V.

Başkan V. Özkan Kılıçdaroğlu İle Bir Araya Geldi, Desteğini Dile Getirdi

Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Özkan, kurultayda Kılıçdaroğlu’nun yeniden genel başkanlığı kazanacağını ifade etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Ankara’da parti genel merkezinde ziyaret eden Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan, belediye çalışmalarıyla ilgili Kılıçdaroğlu’nu bilgilendirdi. Özkan, olağan kurultayda Kılıçdaroğlu’nun yeniden genel başkanlığa seçileceğine inandığını ifade etti.

 

Hizmetleri anlattı

Görev süresi boyunca Menderes’te gerçekleştirdiği hizmetler hakkında CHP Genel Başkan’ını bilgilendiren Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan, belediye çalışmalarının yer aldığı bilgilendirme kitapçığını da Kılıçdaroğlu’na takdim etti. Sosyal belediyeciliğin örneklerini Menderes’e sunan hizmetlerin anlatıldığı kitapta bugüne kadar ilçeye kazandırılan yatırımlar ve belediye yapısıyla ilgili bilgilere yer verildi.

 

Kılıçdaroğlu’na teşekkür

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan, ‘’ Genel Başkan’ımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Ankara’da parti genel merkezimizde ziyaret ederek güzel ilçemiz Menderes’imize yaptıklarımızı ve bundan sonra yapacağımız hizmetleri anlatıp belediye yapımızla ilgili bilgi aktardık, Menderesli hemşehrilerimizin selamını da ilettik. Bize göstermiş olduğu ilgi ve alaka için Genel Başkan’ımıza teşekkür ederim. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’ndan aldığımız destekle sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini Menderes’imize sunmaya devam edeceğiz.’’ dedi.

 

Destek Kılıçdaroğlu’na

Kasım ayında gerçekleşecek CHP Olağan Kurultayında Kılıçdaroğlu’nun yeniden genel başkanlığa seçileceğine inandığını da söyleyen Özkan, ’’ Gerçekleşecek olağan kongremizi birlik ve beraberlik içerisinde tamamlayacağız. Kongremizden parti olarak güçlenerek çıkacağız. Sayın Kılıçdaroğlu’nun da yeniden genel başkanlığa seçileceğine ve onun liderliğinde yerel seçimlerde büyük başarıya imza atacağımıza inancım tam.’’ diye konuştu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL