Gündem

Başkan V. Özkan Muhtarlarla Bir Araya Geldi

19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında Menderes Belediye Başkan V.

Başkan V. Özkan Muhtarlarla Bir Araya Geldi

19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan, ilçedeki muhtarlarla bir araya geldi.

Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan, Menderes Kaymakamlığı tarafından 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında düzenlenen kahvaltı organizasyonunda muhtarla buluştu. Başkan Özkan etkinlikte yaptığı konuşmada muhtarlarla birlikte uyum içerisinde çalışmalarını sürdürecekleri mesajını verdi.

Talepler yerine getiriliyor

Birlik ve beraberlik buluşmasına katılmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan, ‘’ Muhtarlarımız, yerel yönetimlerin en temel yapı taşlarından biridir. Mahallelerimizin sorunlarına çözüm bulmak, vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmek, kamu hizmetlerinin etkin bir şekilde yürütülmesini sağlamak gibi önemli görevleri yerine getirirler. Muhtarlarımızın çalışmaları sayesinde, mahallelerimiz daha yaşanabilir hale gelir ve vatandaşlarımızın sorunlarına daha hızlı çözümler üretilir. Menderes Belediyesi olarak kurmuş olduğumuz Muhtarlar Masasıyla da bu çalışmalara destek oluyoruz. Yeni yılın başından itibaren Muhtarlar Masamıza gelen 110 talebin 91’ini sonuca ulaştırdık.

Bundan sonrada bu çalışmalarımıza devam edeceğiz. Menderes Belediyesi olarak 44 mahallemizin her birine eşit hizmet anlayışıyla yaklaşıyor ve bu vizyonla da hizmetlerimizi hayata geçiriyoruz. Menderes için muhtarlarımızla tek yumruk şeklinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Muhtarlarımızla birlikte birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizi hak ettiği noktaya taşımaya devam edeceğiz’’ diye konuştu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL