Gündem

Başkan V. Özkan'dan Mağdur Çiftçiye Destek

Menderes Belediye Başkan V.

Başkan V. Özkan'dan Mağdur Çiftçiye Destek

Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan, yoğun yağış nedeniyle mağdur olan çiftçilerle bir araya geldi, destek sözü verdi.

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen yoğun yağış ve dolu nedeniyle ürünleri zarar gören çiftçilere Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan sahip çıktı. Çileme ve Karakuyu mahallelerinde ki çiftçilere geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Özkan, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile ortak çalışma yaparak mağduriyetin giderilmesini sağlayacak.

İBB Meclisine sunulacak

Pamuk, mısır ve buğday ürünlerinde yaşanan zararla ilgili İzmir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri tarafından hasar tespit çalışması yapılacak. Tespitin ardından yapılacak yardımla ilgili İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından karar alınacak ve yaşanan mağduriyet ortadan kaldırılacak.

Çiftçimizin yanındayız

Zarar gören üreticilerin yanlarında olduklarını belirten Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan, ‘‘Yoğun yağış ve doludan etkilenen Çileme ve Karakuyu mahallerimizde incelemelerde bulunduk. Zarar gören çiftçilerimizin tespitlerini yapmak için gereken çalışmaları başlattık. İzmir Büyükşehir Belediyemiz ile işbirliği içerisinde vatandaşlarımızın zararlarını karşılamak için gerekli destekleri sağlayacağız. Var gücümüzle çiftçilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL