Gündem

Bayraklı'da sosyal yardımlar arttı – Vatandaşın yüzü güldü

Sosyal yardımlarla her yıl binlerce ihtiyaç sahibi ailenin yüzünü güldüren Bayraklı Belediyesi, yardımseverlerin destekleriyle temin edilen tekerlekli sandalyeleri de sahiplerine ulaştırdı.

Bayraklı'da sosyal yardımlar arttı – Vatandaşın yüzü güldü

Sosyal yardımlarla her yıl binlerce ihtiyaç sahibi ailenin yüzünü güldüren Bayraklı Belediyesi, yardımseverlerin destekleriyle temin edilen tekerlekli sandalyeleri de sahiplerine ulaştırdı. 4 yılda 15’i akülü toplam 79 tekerlekli sandalye dağıtıldı. Başkan Serdar Sandal, “Biz Bayraklı’da büyük bir aileyiz ve iyi günde de kötü günde de her zaman ailemizin yanındayız” dedi.

 

4 YILDA 79 TEKERLEKLİ SANDALYE

Bayraklı Belediyesi ekonomik olarak zor bir süreçten geçilen bu günlerde, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik sosyal yardımlarını artırdı. Tüm mahallelerde kıyafetten gıdaya, ev eşyasından ve yakacağa kadar destek çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, ihtiyaç sahiplerine tekerlekli sandalyelerini de ulaştırdı. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, yerel seçimlerden bu yana 15’i akülü olmak üzere 79 tekerlekli sandalyeyi vatandaşlara teslim etti. Sosyal destek çalışmaları vatandaşlarda da memnuniyet yarattı.

 

HER ZAMAN AİLEMİZİN YANINDAYIZ

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Biz Bayraklı’da büyük bir aileyiz ve iyi günde de kötü günde de ailemizin yanındayız. Ülke olarak zor bir dönemden geçiyoruz ve özellikle dar gelirli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması gün geçtikçe zorlaşıyor. Bu kapsamda Bayraklı Belediyesi olarak toplumun her kesimine imkanlarımız dahilinde destek oluyoruz. Onların huzuru ve mutluluğu bizim için her şeye değer” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL