Gündem

Bayraklı'nın sosyal tesisleri misafirlerini bekliyor

İzmir’in eşsiz manzaralarına sahip Bayraklı Belediyesinin sosyal tesisleri, güncellenen yaz sezonu menüleriyle misafirlerini bekliyor.

Bayraklı'nın sosyal tesisleri misafirlerini bekliyor

İzmir’in eşsiz manzaralarına sahip Bayraklı Belediyesinin sosyal tesisleri, güncellenen yaz sezonu menüleriyle misafirlerini bekliyor. En lezzetli yiyecek ve içeceklerin uygun fiyatlara bulunduğu tesisler, yaz akşamlarında da ilçe sakinlerinin uğrak noktası oluyor. Tek telefon numarasından rezervasyon yaptırılabilen restoran ve kafelerde vegan ile glütensiz menü hizmetleri de sunuluyor. 

MUHTEŞEM KÖRFEZ MANZARASINDA EŞSİZ LEZZETLER

İzmir’in en güzel seyirlik manzaralarına sahip 10 sosyal tesiste BAYBEL AŞ aracılığı ile vatandaşlara restoran ve kafe hizmeti veren Bayraklı Belediyesi,hızlı, güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışıyla misafirlerini eşsiz lezzetlerini tatmaya bekliyor. Körfez manzaralı tesislerin yaz sezonu menüleri arasında vegan yiyecekler de bulunuyor. En lezzetli yiyecek ve içeceklerin uygun fiyatlara sunulduğu sosyal tesisler, yaz aylarında da vatandaşın uğrak yeri oluyor. Tüm sosyal tesislerin rezervasyon işlemleri tek telefon numarasından yapılabiliyor. İsteyen herkes 0232 724 98 98 telefon numarasından sosyal tesislere rezervasyon yaptırabiliyor. 

SOSYAL TESİSLERİMİZE BEKLİYORUZ

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “İlçemize yeni sosyal tesisler kazandırmanın yanında birçok sosyal tesisimizi de yeniledik. Sosyal ortamda rahat bir nefes alıp, hoşça vakit geçirmek isteyen herkesi, toplumun tamamına çeşitli lezzetlerle eşsiz manzaralar eşliğinde hizmet sunduğumuz sosyal tesislerimize bekliyoruz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL