Gündem

Bien Doğaya, Çevreye, Dünyaya Katkı İçin “Önce Tasarruf' Diyor

Bien Doğaya, Çevreye, Dünyaya Katkı İçin “Önce Tasarruf’ Diyor   Hayatı kolaylaştıran fikirleri yaratıcı tasarımlarla buluşturan Bien, Dünya Tasarruf Günü’nde dünyanın geleceği için tasarrufun önemine dikkat çekiyor.

Bien Doğaya, Çevreye, Dünyaya Katkı İçin “Önce Tasarruf' Diyor

Bien Doğaya, Çevreye, Dünyaya Katkı İçin “Önce Tasarruf’ Diyor

 

Hayatı kolaylaştıran fikirleri yaratıcı tasarımlarla buluşturan Bien, Dünya Tasarruf Günü’nde dünyanın geleceği için tasarrufun önemine dikkat çekiyor. Evlerde tasarrufun yolunun doğru ürünlerden geçtiğini hatırlatan Bien’in sunduğu fotoselli bataryalar su israfını önlemeye yardımcı oluyor. Bununla birlikte, Bien’in ürün portföyünde yer alan 7 mm inceliğe sahip seramik karolar, hem hammadde ve ambalaj kullanımını aza indirgiyor hem de yıllar boyu güvenle kullanılabiliyor.

 

Tasarruf ve hijyen bir arada

“Tasarruf” denildiğinde pek çoğumuzun aklına ilk olarak para biriktirmek gelse de tasarruf, kaynakları verimli kullanmak, israf etmemek, sürdürülebilir bir dünya için adım atmak anlamına geliyor. Bien, 31 Ekim Dünya Tasarruf Günü’nde yenilikçi bakış açısıyla sürdürülebilirlik odağında geliştirdiği ürünlerle tasarrufun önemine dikkat çekiyor. Hem pilli hem de elektrikli sisteme sahip Bien fotoselli bataryalar, evlerde, işyerlerinde hijyeni en üst seviyede tutarken, aynı zamanda yüzde 80’e varan su tasarrufu sağlayabiliyor.

 

Daha ince, daha sürdürülebilir

Bien’in 7 mm inceliğindeki seramik karoları daha az ham madde kullanılarak, özel reçetelerle 18 aylık uzun bir Ar-Ge çalışması sonucu geliştirildi. Kırılmaya karşı dayanıklı, yüksek dayanımı sayesinde uzun ömürlü olan 7 mm seramik karolar, inceliği sayesinde kutu ve paket kullanımını azaltıyor ve palet kullanımını en aza indirgiyor. Hafif yapısı sayesinde yapılara binen yükü azaltan 7 mm teknolojisi, daha az yapı kimyasalı tüketilerek uygulanabiliyor. 7 mm teknolojisi, aynı zamanda daha az atık üretimi ve daha az enerji tüketimi sağlayarak sürdürülebilir geleceğe de destek sağlıyor. 7 mm inceliğindeki seramik karolar, ince formu sayesinde tek seferde daha fazla ürünün taşınabilmesine olanak sağlıyor ve böylelikle lojistik ve yakıt tüketiminin azalmasına da yardımcı oluyor.

 

Bien Hakkında

Türkiye ve dünyada yapı sektörünün önemli oyuncuları arasında yer alan Bien, tasarımdaki öncü kimliğiyle de dikkat çekmektedir. Ürün yelpazesinde ıslak mekanlara yönelik ürünler, seramik sağlık gereçleri, armatürler, gömme rezervuar, banyo mobilyası ve banyo aksesuarları yer alan Bien, üretimini Bilecik ve Bozüyük’teki fabrikalarında yapmaktadır. Yeni yatırımlarla 1 milyon adet/yıl seramik sağlık gereçleri üretim kapasitesi, armatür üretim tesisi ve tamamlayıcı ürünler üretim tesislerini faaliyete geçiren Bien, yılda 51 milyon m2’nin üzerinde üretim kapasitesine sahiptir. Bien, yurt içinde 100’ü aşkın yetkili satıcısı, 3.500’ü aşkın satış noktasında tüketicilerle buluşmaktadır. 6 kıtada 95’i aşkın ülkeye ihracat yapan Bien tüm üretimini TS EN 14411 ve TSE YILDIZ/ÇİFT YILDIZ belgelendirmesi ile Türk standartlarına uygun olarak üretmektedir. Entegre Yönetim Sistemi’ni kurarak ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001 ve ISO 27001:2013 sertifikalarını alan Bien, aynı zamanda gümrük işlemlerinin kolaylaştırılması yönetmeliği kapsamında ’Yetkilendirilmiş Yükümlü Statüsü’’ (Authorised Economic Operator) sertifikasını almaya da hak kazanmıştır.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL