Eğitim

Bien Üniversite Öğrencileriyle Buluştu

Hayatı kolaylaştıran fikirleri yaratıcı tasarımlarla buluşturan Bien’in geleceğin mimarlarını sektöre hazırlamak için hayata geçirdiği Academia programı yeni dönemine başladı.

Bien Üniversite Öğrencileriyle Buluştu

Hayatı kolaylaştıran fikirleri yaratıcı tasarımlarla buluşturan Bien’in geleceğin mimarlarını sektöre hazırlamak için hayata geçirdiği Academia programı yeni dönemine başladı. Ankara OSTİM Teknik Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi’nde İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümünde 70 öğrenciyle buluşan Bien, Academia programı kapsamında yıl boyunca farklı üniversitelerde öğrencilere eğitim vermeye devam edecek.

Türkiye ve dünya yapı sektörünün önde gelen markalarından Bien’in, geleceğin mimarlarını sektöre hazırlamak, onlara seramik sektörünün dinamiklerini ve mesleki inceliklerini aktarmak için hayata geçirdiği Academia programı, bu yılki eğitimlerine başladı. Academia’nın ilk durağı Ankara OSTİM Teknik Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi oldu. İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümünden 70 öğrencinin katıldığı eğitimde, Bien Marka ve İletişim Müdürü Ali Naci Ülkü, Bien Banyo Grubu Pazarlama Müdürü Cem Güvengiriş ve Mimar İlişkileri Uzman Yardımcısı Ayşe Çelik öğrencilere mesleki ve teknik bilgiler aktardı. OSTİM Teknik Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sare Sahil’in de katıldığı eğitimde, öğrencilerin merak ettiği sorular da yanıtlandı. 

Bien Academia, yıl boyunca üniversite öğrencileri ile buluşmaya devam edecek

Sektörün lider markalarından biri olarak ‘üniversite-sanayi’ iş birliğine büyük önem verdiklerinin altını çizen Bien Pazarlama Direktörü Sümer Durmaz, Academia programının da bu bakış açısının bir yansıması olduğunu söyledi. Bugüne kadar ülke çapında birçok üniversitede binlerce öğrenciyle buluştuklarını hatırlatan Durmaz, “Bu yıl da Türkiye genelinde mimarlık ve iç mimarlık öğrencileriyle bir araya gelerek onları sektörümüz hakkında bilgilendirmeye devam edeceğiz. Eğitim programımız kapsamında öğrencilere sektörümüzü yakından tanıtıyor, aynı zamanda sektöre dair farkındalıklarını da artırıyoruz. Verdiğimiz mesleki ve teknik bilgilerle geleceğin mimarlarının gelişimine katkıda bulunuyoruz. Bien, Academia programı ile yıl boyunca Türkiye genelinde farklı üniversitelerdeki üniversite öğrencileriyle buluşmaya devam edecek” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL