Atasoy Bilgin
Gündem

'BİLGİ Talent Fest' öğrencileri iş dünyasıyla buluşturdu

İstanbul Bilgi Üniversitesi, “BİLGİ Talent Fest” kapsamında öğrenci ve mezunlarını iş dünyasının önde gelen yetenek uzmanlarıyla buluşturdu.

'BİLGİ Talent Fest' öğrencileri iş dünyasıyla buluşturdu

İstanbul Bilgi Üniversitesi, “BİLGİ Talent Fest” kapsamında öğrenci ve mezunlarını iş dünyasının önde gelen yetenek uzmanlarıyla buluşturdu. Bu yıl “Yeteneğin Peşinde” temasıyla santralistanbul Kampüsü’nde düzenlenen festivale, yerel ve uluslararası 60’ı aşkın kurum katıldı

İstanbul Bilgi Üniversitesi Küresel Yetenek Yönetimi Merkezi tarafından düzenlenen “BİLGİ Talent Fest”, farklı sektörlerin uzman isimlerini öğrenci ve mezunlarla buluşturdu. Öğrenci ve mezunlara, yetenekleri ve hedefleri doğrultusunda geleceklerini planlarken yol göstermeyi hedefleyen festival, bu yıl “Yeteneğin Peşinde” temasıyla santralistanbul Kampüsü’nde düzenlendi. Festivale yerel ve uluslararası 60’ı aşkın kurum katıldı.

Önde gelen birçok firma ve sektör profesyoneliyle birebir görüşme imkânı bulan öğrenciler, uzman isimlerin bilgi ve deneyimlerinden yararlanarak iş dünyasının beklentileri ve değişen trendler hakkında bilgi edindi. Öğrenciler, şirketlere CV’lerini sunma ve kurumları daha yakından tanıyarak açık pozisyonlara dair merak ettiklerini sorma olanağına sahip oldu.

Türk Hava Yolları, Shell, Albayrak Grubu, PwC, KPMG, Liv Hospital, Hilton, Garanti Bankası, BBVA, Doğa Koleji ve DHL Express gibi 60’tan fazla şirketin katıldığı festival, öğrenciler ve mezunlar tarafından ilgiyle karşılandı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL