Gündem

BinBin, Dünya Otomobilsiz Kentler Günü'nde Herkesi Anahtar Bırakmaya Davet Ediyor

Mikromobilite alanında teknoloji üreten, çevreci ve pratik ulaşım çözümleri sunan teknoloji şirketi BinBin, 22 Eylül Otomobilsiz Kentler Günü’nü özel bir kampanyayla kutluyor.

BinBin, Dünya Otomobilsiz Kentler Günü'nde Herkesi Anahtar Bırakmaya Davet Ediyor

Mikromobilite alanında teknoloji üreten, çevreci ve pratik ulaşım çözümleri sunan teknoloji şirketi BinBin, 22 Eylül Otomobilsiz Kentler Günü’nü özel bir kampanyayla kutluyor. Çevreye duyarlı teknolojiler geliştirerek karbon salınımını azaltmayı amaçlayan şirket, 22 Eylül Cuma günü faaliyet gösterdiği tüm şehirlerde kullanıcılardan açılış ücreti almayacağını duyurdu. 

 Akıllı şehir teknolojileri ve mikro-mobilite alanında çevreci çözümler sunan BinBin, tüm dünyada ekolojik dengenin iyileştirilmesi amacıyla özel araba kullanımından vazgeçilerek karbondioksit salımının azaltılmasının teşvik edildiği 22 Eylül Dünya Otomobilsiz Kentler Günü’ne özel bir kampanya düzenliyor. Bu kampanya kapsamında, şirketin faaliyet gösterdiği 5 ülkede toplamda 19 şehirde kullanıcılar açılış ücreti olmaksızın kısa mesafeli yolculuklarını keyifli hale getirecekler. 

Kurulduğu günden bu yana hibrit çalışma modelini benimseyen şirket, aynı zamanda 22 Eylül günü tüm ofis çalışanlarına evden çalışma imkânı sunuyor. BinBin, çevreye ve sürdürülebilir bir geleceğin önemine dikkat çekmek için attığı bu adımla bireylerin toplu taşıma ve çevreci ulaşım yöntemlerini tercih etmelerini teşvik etmeyi amaçlıyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL