Kültür Sanat

Bir Dostluğun Hikayesi Küçük Prens Sürükleyici Gösterisi Sömestr Tatilinde Fişekhane'de Seyircisiyle Buluşuyor

Dünyada bir ilkle Illusionist Dijital Sanat Stüdyosu tarafından çağdaş sahne teknolojileriyle uyarlanan ve hayat bulan Küçük Prens: Bir Dostluk Hikayesi, 19 Ocak Cuma günü Fişekhane’de kapılarını açıyor.

Bir Dostluğun Hikayesi Küçük Prens Sürükleyici Gösterisi Sömestr Tatilinde Fişekhane'de Seyircisiyle Buluşuyor

Dünyada bir ilkle Illusionist Dijital Sanat Stüdyosu tarafından çağdaş sahne teknolojileriyle uyarlanan ve hayat bulan Küçük Prens: Bir Dostluk Hikayesi, 19 Ocak Cuma günü Fişekhane’de kapılarını açıyor. Modern teknoloji ve Kenan Ece’nin Türkçe seslendirmesi ile olağanüstü bir 360° deneyime dönüşen gösteri, sadece çocuklar için değil, ailenin tüm fertlerinin içini ısıtacak. 

“Küçük Prens: Bir Dostluk Hikayesi” 360° dijital deneyim gösterisi Fişekhane’nin tarihi dokusunda 19 Ocak tarihi itibari ile seyirciyle buluşacak. Yıllardır milyonların kalbine dokunmayı başaran Küçük Prens; modern teknolojiler, mocap teknolojisi ile bütünsel bir deneyime dönüşüp izleyicileri sihirli dünyasına götürecek.

45 dakika boyunca hem çocukları hem yetişkinleri büyüleyecek olan gösteri geleneksel tiyatro, animasyon ve dijital sanatı harmanlıyor. Son teknolojiler kullanılarak Illusionist Dijital Art Studio tarafından yaratılan ‘Küçük Prens: Bir Dostluk Hikayesi’ Dubai, Bükreş, Antalya gibi şehirlerde büyük beğeni topladı. İlk yayınlandığı 1943 yılından bu yana milyonlarca satan, sayısız film, animasyon ve tiyatro adaptasyonları olan ve tüm dünyada en çok tercümesi olan Antoine de Saint Exupéry’nin kitabının modern bir adaptasyonu olan gösteri bir görsel şölen niteliğinde.

19 Ocak’tan itibaren Fişekhane’nin Galeri alanında gösterime girecek olan “Küçük Prens: Bir Dostluk Hikayesi” biletlerine, Biletinial’dan ulaşılabiliyor. Üstelik biletler Fişekhane’nin mobil uygulaması Fişek App ile %40 indirimli olarak satışta. Online veya kapıdan bilet alınabilecek gösterinin satışları 31 Ocak’a kadar devam edecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL