Gündem

Bir Kızı Olmalı İnsanın

Çukurova Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğü, 11 Ekim Kız Çocukları Günü dolayısıyla etkinlik düzenledi.

Bir Kızı Olmalı İnsanın

Çukurova Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğü, 11 Ekim Kız Çocukları Günü dolayısıyla etkinlik düzenledi. Adana’nın dezavantajlı bölgelerinde yaşayan kız çocuklarının gösterilerinin büyük beğeni topladığı etkinlikte pasta kesildi ve konuyla ilgili farkındalık oluşturulmaya çalışıldığı bildirildi.

Çukurova Belediyesi Atatürk Yaşam Köyünde gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, kendisinin de 3 kız çocuğu babası olduğunu ve bundan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

“Kız çocuğu olmayan benim çocuğum var demesin” ifadesini kullanan Başkan Soner Çetin, kadın haklarını gerçek anlamda savunmaya çalıştığını belirterek, kendinin de Kadın Adayları Destekleme Derneği üyesi olduğunu hatırlattı. Ülkemizde kadınların bugünkü haklarına Büyük Atatürk sayesinde kavuştuğunu anlatan Başkan Soner Çetin, kız çocuklara ve kadınlara hak ettiği değeri vermek gerektiğini bildirdi.

Başkan Soner Çetin, Çukurova Belediyesi Kadın Voleybol Takımının Atatürk’ün kızları anlayışıyla kurduklarını söyledi. Takımın Sultanlar Liginde mücadele ettiğini belirten Başkan Soner Çetin, “Bu kızlar başarılı olacaklar ve Atatürkçü duruşu sergilemeye devam edecekler. Bu kızlarımızı tebrik ediyorum” dedi.

Kadın Adayları Destekleme Derneği Adana Şube Başkanı Zuhal Özbelli de Soner Çetin’in kadın dostu bir belediye başkanı olduğunu vurgulayarak, teşekkür etti. Çeşitli kadın dernek temsilcilerinin katıldığı etkinlikte pasta kesildi ve fidan dikildi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL