Gündem

Birlik Ve Beraberlik Sofrası Altınbaş Caminde Kuruldu

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’ın her Cuma sabahı farklı bir camide düzenlediği ‘Bereket Sofrası Buluşmaları’ bu hafta Cuma Mahallesi Altınbaş Camiinde gerçekleştirildi.

Birlik Ve Beraberlik Sofrası Altınbaş Caminde Kuruldu

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’ın her Cuma sabahı farklı bir camide düzenlediği ‘Bereket Sofrası Buluşmaları’ bu hafta Cuma Mahallesi Altınbaş Camiinde gerçekleştirildi.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’ın kış dönemlerinde gerçekleştirdiği ‘Bereket Sofrası Halk Günleri Buluşmaları’ yaz döneminde verilen aranın ardından Aralık ayında yeniden başlamıştı. Her hafta Cuma sabahı farklı bir camide düzenlenen ‘Bereket Sofrası’ halk günleri buluşmalarının bu haftaki durağı Cuma Mahallesi oldu. Bereket Sofrası, bu kez Altınbaş Camiinde kuruldu. Birlik ve beraberliğin artması ve vatandaşlar ile kucaklaşma adına düzenlenen Bereket Sofrası buluşmaları kapsamında Başkan Alper Taban ve beraberindeki heyet, Cuma Mahallesi sakinleri ve cami cemaatiyle buluştu.

VATANDAŞLAR TALEP VE ÖNERİLERİNİ PAYLAŞIYOR

Vatandaşların istek, şikayet ve dileklerini ilk ağızdan Başkan Taban ve ilgili yöneticilere ilettiği Bereket Sofrası Halk Günleri etkinliğinde kılınan sabah namazının ardından mahalle sakinleri ve cami cemaatiyle simit, zeytin ve peynir ile kahvaltı yapılırken, aynı zamanda mahallenin ve bölgenin sorunları dinlenerek birlikte ortak çözümler üretiliyor.

BUGÜN ÜLKEMİZLE BİR KEZ DAHA GURURLANDIK

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ile beraberindeki Başkan Yardımcıları, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, meclis üyeleri ve AK Partili yöneticilerin katılımıyla gerçekleşen Bereket Sofrası etkinliğinde, sabah namazının kılınmasının ardından caminin çay ocağında cemaatle birlikte kahvaltı sofrasına geçildi. Zeytin, peynir ve simitle yapılan kahvaltı sonrası vatandaşlara hitaben konuşan Belediye Başkanı Alper Taban, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu., “Soframızı bereketlendirdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bugün ülkemiz adına bir kez daha gururlandığımız bir gün. Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın da içinde bulunduğu AX-3 misyonunun yer aldığı Dragon uzay aracının kapsülü gece saatlerinde uzaya fırlatıldı. Ülkemizin teknoloji hamleleri gün geçtikçe büyüyerek devam ediyor.’’ dedi.

AMACIMIZ SİZLERLE DAHA SIK BİR ARAYA GELMEK

Bereket Sofrası buluşmalarının amacının vatandaşları dinlemek olduğunu ifade eden Başkan Taban,  ‘’Bu buluşmalarda amacımız hem vatandaşlarımızla birlikte namazlarımızı eda edip hem de simit, zeytin, peynir, çay eşliğinde kahvaltımızı yaparak mahallemizle ilgili istişareler yapmak. Sizleri dinlemek. Çalışma arkadaşlarım, İlçe Başkanımız ve meclis üyelerimizle her Cuma sabahı farklı bir camimizde vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Hazır gelmişken sizlerin de sorunlarını, talep ve önerilerini dinlemek istiyoruz” dedi.

Konuşmanın ardından Başkan Taban mahalle sakinlerine de söz verdi. Vatandaşların İnegöl ve yaşadıkları mahalle özelinde sorunları dinlenirken, talep ve ihtiyaçlar üzerine istişareler de yapıldı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL