Atasoy Bilgin
Spor

Bitget, Juventus’un Resmi Forma Kol Sponsoru olarak başarılı yolculuğuna devam ediyor

Juventus ile saha içinde ve dışında yan yana bir sezon daha!   Lider küresel kripto borsası – Bitget, 2022-2023 sezonunda da Juventus’un Resmi Forma Kol Sponsoru olmaktan büyük memnuniyet duyuyor.

Bitget, Juventus’un Resmi Forma Kol Sponsoru olarak başarılı yolculuğuna devam ediyor

Juventus ile saha içinde ve dışında yan yana bir sezon daha!

 

Lider küresel kripto borsası – Bitget, 2022-2023 sezonunda da Juventus’un Resmi Forma Kol Sponsoru olmaktan büyük memnuniyet duyuyor.

 

Juventus, dünyanın önde gelen ve en köklü futbol kulüplerinden biridir. Bu sponsorluk, Bitget'in Juventus futbol takımının ilk forma kol sponsoru olmasıyla Eylül 2021'de başladı ve Juventus'un ulaştığı geniş küresel kitle sayesinde markanın önemli bir görünürlük kazanmasını sağladı.

 

Bitget, Juventus oyuncularıyla beraber siyah beyaz formanın kolunda maçlara çıkmanın yanında, olası kurumsal sosyal sorumluluk projeleri için de işbirliği yapacak.

 

Sponsorluk hakkında yorum yapan Bitget Yöneticisi Gracy Chen, "İkinci yıl için Juventus'un Resmi Forma Partneri olmaktan onur duyuyoruz. Onlarla ortak olmak çok güzel ve ödüllendirici bir yolculuk oldu ve Bitget'in spor alanına daha iyi katılmasına yardımcı oldu. Juventus'un etkileyici itibarını ve büyük popülaritesini takdir ediyoruz ve bu erdemlerin Bitget'in daha geniş kitlelere ulaşmasına ve vizyonunu dünyanın geri kalanıyla paylaşmasına yardımcı olmaya devam edeceğine inanıyoruz."

 

Juventus'un Gelir İdaresi Başkanı Giorgio Ricci, "Bitget ile ortaklığımız hiç şüphesiz başarılı oldu. Bitget, Juventus oyuncularının sol kolunda ve taraftarlarının kalplerinin yanında yer alarak takıma yakın olma kararlılığını bir kez daha doğruladı. Sezon boyunca bize maç maç eşlik edecek olan bu yenilikçi partnerimizle ortaklığımızı genişletmekten büyük heyecan duyuyoruz.”

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL