Atasoy Bilgin
Ekonomi

Bitlo’dan Büyük Ürün: Kripto Altın “Gram Gold Token” Listelendi

Son dönemlerde çıkardığı ürünler ve listelediği kripto varlıklarla dikkat çeken kripto para borsası Bitlo, yeni ürünü kripto altın Gram Gold Token’ı (GRAMG) listeledi.

Bitlo’dan Büyük Ürün: Kripto Altın “Gram Gold Token” Listelendi

Son dönemlerde çıkardığı ürünler ve listelediği kripto varlıklarla dikkat çeken kripto para borsası Bitlo, yeni ürünü kripto altın Gram Gold Token’ı (GRAMG) listeledi. Bitlo kullanıcıları, Bitlo Mobil Uygulaması ve Bitlo üzerinden fiyatı gram altına endeksli olan Gram Gold Token’la 7/24 alım satım yapabilecek. GRAMG altına erişimi kolaylaştırırken fiyatta oluşan makasların da önüne geçecek. 

 

Gram Gold Token (Gram Altın) Nedir? 

Fiyatı gram altına endeksli olan Gram Gold Token (GRAMG), Avalanche blok zinciri üzerinde çalışan bir stablecoindir. Bitlo tarafından çıkarılan Gram Gold Token, altına erişimi daha kolay, daha güvenli ve ucuz hale getirdiği gibi yatırımcılarına kripto para piyasasında fiyat istikrarı sunar.

 

Üretilen her GRAMG token karşılığında Bitlo kasalarına bir akıllı sözleşme tarafından 995/1000 saflık derecesinde fiziki gram altın eklenir. Böylece Gram Gold Token fiyatının daima gram altına eşit olması sağlanır. Gram Gold Token ile blok zincir üzerinde gram altın işlemleri yapmak olanaklı hale gelir. 

 

Altın Yatırımında Yeni Dönem: Gram Gold Token

Bitlo’nun çıkardığı Gram Gold Token, altın yatırımında yeni bir dönem başlatıyor. Artık saklama riski ve maliyeti olmaksızın altın yatırımı yapabilirsiniz. 

 

Gram Gold Token, blok zincir teknolojisinin yüksek güvenlikli yapısı sayesinde sahtecilik, hırsızlık gibi riskleri ortadan kaldırıyor. Gram Gold Token’ın toplam arzı da blok zincir üzerinden şeffaf biçimde takip edilebiliyor. 

 

Üstelik fiziki altının aksine Gram Gold Token biriktirmek bir saklama maliyeti de gerektirmiyor. Gram Gold Token, altın yatırımcılarını, depolama maliyetinin yanı sıra kambiyo vergisinden de kurtarıyor. Bankalar üzerinden yapacağınız altın alım satımlarına kıyasla Gram Gold Token’ı çok daha ucuza alıp satabilirsiniz! 

 

7/24 Gram Gold Token alım satımı çok kolay

Yenilikçi ürünleriyle dikkat çeken Bitlo, Gram Gold Token ile altına erişilebilirliği artırmayı amaçlıyor. Gram Gold Token satın almak hem çok kolay hem de ucuz. GRAMG satın almak için tek yapmanız gereken bir Bitlo hesabı oluşturmak! Bitlo üzerinden Türk lirası ile 7/24 GRAMG token satın alarak siz de altın yatırımı yapmaya başlayabilirsiniz. Gram Gold’larınızı dilediğiniz an dilediğiniz saatte satabilirsiniz. 

 

Bitlo nedir?

Türkiye’nin köklü kripto para borsalarından olan Bitlo, 2017’de Mustafa Alpay ve Hakan Baş tarafından kuruldu. 2018’de üye alımına ve alım satım işlemlerine açılan Bitlo’da bugün 80’in üzerinde kripto para listeleniyor. Bitlo, en iyi kripto paraları Türk yatırımcılarla buluşturmayı amaçlarken yenilikçi ürünleriyle blok zincir dünyasını da destekliyor. 

 

Kullanıcı memnuniyetini temel ilkesi olarak benimseyen Bitlo, 2021’de Şikayetvar’ın düzenlediği A.C.E Ödülleri’nde Kusursuz Müşteri Deneyimini Yaşatan Kripto Varlık Platformu kategorisinde Diamond ödül almıştır.

 

80’den fazla kripto para listelenen Bitlo, geçtiğimiz aylarda Türkiye’de bir ilk olarak Sepet Token ürünlerini de çıkarmıştı. Sepet Token’lar birden çok kripto varlığı bünyesinde barındırarak hem yatırımı kolayca çeşitlendiriyor hem de riski düşürüyor. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL