Spor

Bostanlısporlu Muaythacılar Kütahya’da

Bostanlıspor MuayThai Takımı Türkiye Şampiyonası için Kütahya’ya gitti.

Bostanlısporlu Muaythacılar Kütahya’da

Bostanlıspor MuayThai Takımı Türkiye Şampiyonası için Kütahya’ya gitti.

Bugün başlayacak ve 31 Ağustos’a kadar devam edecek olan “Dumlupınar Meydan Muharebesi Zaferi 100. Yılı Çocuklar (Minik – Yıldızlar) Türkiye Muaythai Şampiyonası’’na katılan yeşil kırmızılı takımın sporcuları iddialı olarak ringe çıkacak.

Bostanlıspor muaythai antrenörü Aytaç Uyanıker, şampiyonaya iyi hazırlandıklarını ifade ederek, “hedefimiz kürsüye çıkmak” dedi.

Aytaç Uyanıker, sporcuları Can Habacı, Tarık Senaras ve Mustafa Yaşar Atik’in kürsü şansı olduğunu ve madalya beklediğini de sözlerine ekleyip şöyle dedi:

“Dumlupınar Meydan Muharebesi Zaferi 100. Yılı Çocuklar (Minik – Yıldızlar) Türkiye Muaythai Şampiyonası küçük sporcularımız için güzel bir deneyim olacak. Yaz dönemini dinlenmek yerine çalışarak geçirmemizin ödülünü bu şampiyonada alacağımızı ümit ediyorum. Kaydını yaptırdığımız üç sporcumun da kürsüye çıkmasını bekliyorum. Türkiye’nin dört bir yerinden, illerinde şampiyon olan sporcuların son derece anlamlı turnuvada zevkli ve heyecanlı maçları izleyeceğimizden de hiç kuşkumuz yok” dedi.   

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL