Ekonomi

Bu Yaz, Emirates ile Dubai'ye Uçarak Şehrin En Heyecan Verici Deneyimlerini Özel Ayrıcalıklarla Yaşayın

Emirates, bu yaz Dubai’yi ziyaret etmeyi planlayan yolcular için heyecan verici yeni bir kampanya duyurdu.

Bu Yaz, Emirates ile Dubai'ye Uçarak Şehrin En Heyecan Verici Deneyimlerini Özel Ayrıcalıklarla Yaşayın

Emirates, bu yaz Dubai’yi ziyaret etmeyi planlayan yolcular için heyecan verici yeni bir kampanya duyurdu. Gidiş-dönüş bileti olan tüm Emirates yolcuları, şehrin en gözde turistik mekânlarında Emirates’in misafiri olmanın keyfini çıkarırken, unutulmaz bir yaz geçirebilecekler.

Dubai veya Dubai üzerinden seyahat eden Emirates yolcuları, biniş kartlarını kullanarak Dubai ve BAE’deki mağazalar, eğlence merkezleri ve restoranların yanı sıra ünlü turistik mekânlar ve lüks spalarda geçerli özel indirimlerden yararlanabilecekler.

Dubai’de adrenalin dolu maceralardan, kaçırılmayacak alışveriş fırsatlarına kadar herkes için bir aktivite bulunuyor.

Emirates ile anılarla dolu bir yaz geçirin

22 Mayıs 2024’ten 11 Haziran 2024’e kadar sürecek ve 25 Mayıs 2024 – 31 Ağustos 2024 tarihleri arasındaki seyahatler için geçerli olacak bu muhteşem teklif sayesinde yolcular The View at The Palm, AYA Universe, Dubai Parks & Resorts ve Wild Wadi Waterpark’ta Emirates’in misafiri olacaklar.

İster tek başlarına, ister arkadaş gruplarıyla isterse de aile olarak seyahat eden Emirates yolcuları aşağıdaki unutulmaz deneyimlere erişerek Dubai’deki yaz tatillerinin keyfini çıkarabilecekler:

  • Dubai Parks & Resorts –  Bu yaz Emirates, yolcularını kendi seçtikleri birinci sınıf tema parklarından birinde misafir ediyor. Real Madrid World’de destansı bir futbol hikayesine katılabilir, Legoland Dubai ya da Legoland Waterpark’ta içinizdeki çocuğu özgür bırakabilir veya Motiongate Dubai’de en sevdiğiniz Hollywood filmine dahil olabilirsiniz.
  • Wild Wadi Waterpark – Bu yaz muhteşem Wild Wadi Waterpark’ta serinleyebilirsiniz. Bu su parkında hem sakin bir nehirde rahatlatıcı bir gezinti yapmak isteyenler için hem de su kaydıraklarında adrenalin yaşamayı arzulayanlar için farklı seçenekler bulunuyor.  
  • AYA Universe – Zihninizi açın ve AYA Universe’de gizemli bir evrenin doğal güzelliğini keşfetmeye hazırlanın. Bu deneysel eğlence parkı, misafirlerini odalarının içinde yer alan ve merak uyandıran canlı dünyada dolaşmaya davet ediyor. Bu interaktif sergide yıldızlarla dolu gözlemevlerinde, ışık saçan bahçelerde ve sonsuzluk ile köprü kuran nehirlerde hayallerinizin ötesine sürüklenmeye hazır olun. 
  • The View at The Palm –  Palm Jumeirah Palm Tower’in tepesinden Dubai’nin nefes kesen muhteşem manzarasının keyfini çıkarabilirsiniz. 240 metre yükseklikteki The View, Dubai’nin ikonik simge yapılarını da içeren panoramik bir manzara keyfi sunuyor.

Bu deneyimleri yaşamak isteyen yolcuların, Emirates.com’dan ya da Emirates uygulamasından biletlerini satın alırken ‘EKDXB25’ kodunu girerek, rezervasyondaki tüm yolcular için her bir etkinlik icin tek kullanımlık giriş kodunu talep etmeleri yeterli oluyor.  

Biletini Emirates ofislerinden ve çağrı merkezinden veya seyahat acentesi aracılığıyla alan yolcuların ise Emiratesoffer@emirates.com adresine rezervasyon numarası, Dubai’ye varış tarihi, yolcuların adları, iletişim için kullanılacak bir telefon numarası ve tek kullanımlık erişim kodlarının gönderileceği e‑posta adresi bilgilerini içeren bir e‑posta göndermesi gerekiyor. 

My Emirates Pass

Yaz aylarında seyahat eden yolcular için My Emirates Pass, 1 Mayıs 2024’ten 30 Eylül 2024’e kadar sunduğu özel indirimler ve ödüller ile Dubai’de ayrıcalıklı ve unutulmaz bir yaz tatili vadediyor.

Seyahatseverler Dubai’nin görkemli su parklarını ya da Burj Khalifa At The Top’taki dünyanın en yüksek gözlem terasını ziyaret etmek gibi Dubai’nin yapılacaklar listesindeki turistik mekanlara ve birçok aktiviteye giriş bileti için indirimden yararlanabiliyorlar. 

Bu özel kampanyadan yararlanmak isteyen yolcuların, fırsatlara ve indirimlere erişmek için kampanyaya katılan mekânlarda fiziksel veya dijital biniş kartlarını ve geçerli kimlik belgelerini ibraz etmesi yeterli oluyor.

Çevrim içi check-in yapan ve mobil biniş kartını Emirates uygulamasına veya cüzdanına indiren yolcuların, iniş yaptıklarında uygulamalarından kaybolacağı için kampanyaya katılan mekânlarda göstermek üzere biniş kartının ekran görüntüsünü almayı unutmaması gerekiyor.

Dubai Yaz Sürprizleri 

Dubai’nin Yaz Sürprizleri, bu yaz her yaştan ziyaretçiyi sevindirecek ve heyecanlandıracak şekilde geri dönüyor. 65 gün boyunca rakipsiz alışveriş fırsatları, yıldızlarla dolu konserler ve inanılmaz eğlenceler olacak. Emirates yolcuları, 28 Haziran – 1 Eylül 2024 tarihleri arasında Dubai’ye gerçekleştirdikleri seyahatlerde  My Emirates Pass’ı kullanarak Dubai Yaz Sürprizlerinin tadını çıkarabiliyor.

Dünya standartlarındaki lüks yaşamın tadını çıkarmak isteyenler için de Dubai’nin alışveriş ve yemek deneyimleri, yolcuların bu yaz yorgunluklarını gidermeleri için mükemmel bir ortam sunacak.

Emirates yolcuları, Dubai’de yaz tatilinin tadını daha uygun ücretle çıkarmak için aşağıdaki linkteki adresi ziyaret ederek tüm My Emirates Pass ayrıcalıklarını inceleyebilirler:

Emirates ile Yaz Tatilinizin Keyfini Çıkarın

Bu yaz, Dubai’de dünyanın en iyi konaklama hizmetlerinin tadını çıkarabilir veya ailenizle birlikte aksiyon dolu günler yaşayabilirsiniz. Üstelik şimdi Emirates ile bu deneyimleri daha avantajlı ücretlerle keşfetme fırsatını da yakalayabilirsiniz.

Yolcu Sadakat Programı Skywards’un Ortakları İle Sunduğu Avantajlar: Emirates’in ödüllü yolcu sadakat programı Skywards’un üyeleri oteller, havayolları, araç kiralama, mağaza ve banka gibi dünya çapındaki iş ortaklarından mil kazanabilirler. Üyeler, bu milleri bilet ve sınıf yükseltme ödüllerinin yanı sıra konser ve spor etkinlik biletleri için de kullanabilirler. 

Emirates, altı kıtada 130’dan fazla noktaya uçuyor ve şu anda İstanbul’dan Dubai’ye haftada 21 uçuş gerçekleştiriyor. Daha fazla bilgi için emirates’u ziyaret edebilirsiniz. Biletler emirates adresinden, Emirates Satış Bürolarından, doğrudan veya çevrim içi olarak seyahat acentelerinden satın alınabilir.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL