Gündem

Buca Belediyesi Yaylacıklı anneleri andı

Marmaris’e giderken geçirdikleri trafik kazası nedeniyle hayatlarını yitiren Yaylacıklı 24 anne unutulmadı.

Buca Belediyesi Yaylacıklı anneleri andı

Marmaris’e giderken geçirdikleri trafik kazası nedeniyle hayatlarını yitiren Yaylacıklı 24 anne unutulmadı. Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, “O güzel annelerimizin anısı hala kalplerimizde” dedi.

Anneler Günü gezisi için 6 yıl önce Buca’nın Yaylacık Mahallesi’nden Marmaris’e giderken geçirdikleri kaza sonucu yaşamlarını yitiren 24 anne için anma programı düzenlendi. Yaylacık Mahallesi’nde bulunan Anneler Parkı’nda düzenlenen programa Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Cumhuriyet Halk Partisi Buca İlçe Başkanı Hacer Taş Gültepe, Buca Belediyesi Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, yaşamını yitiren annelerin yakınları ve Bucalılar katıldı.  Saygı duruşunun ardından yitirilen annelerin anısının yaşatıldığı anıta karanfil bırakıldı.

ANILARI KALBİMİZDE

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, “Bazı acılarda söylenecek sözler de tükeniyor. Maalesef bu da böyle bir acı… Ailelerimize sabır diliyorum. Bucalılar olarak annelerimizi hiç unutmayacağız. O güzel annelerimizin anısı hala kalplerimizde. Her yıl bu anıtın etrafında toplanıp güzel annelerimizi anacağız. Işıklar içerisinde uyusunlar” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL