Atasoy Bilgin
Gündem

Burak'ın 6. Yaşı Çadır Kentte Kutlandı

Hatay’ın İskenderun ilçesinde Beylikdüzü Belediyesi’nin Beylikdüzü Kaymakamlığı iş birliğiyle hayata geçirdiği çadır kentten depremin 8.

Burak'ın 6. Yaşı Çadır Kentte Kutlandı

Hatay’ın İskenderun ilçesinde Beylikdüzü Belediyesi’nin Beylikdüzü Kaymakamlığı iş birliğiyle hayata geçirdiği çadır kentten depremin 8.gününde kalpleri ısıtan bir haber geldi. Sürpriz doğum günü kutlamasıyla 6. yaşına çadır kentte giren Burak’a pastasından ilk dilimi ablası yedirdi.  

Beylikdüzü Belediyesi’nin Beylikdüzü Kaymakamlığı iş birliğiyle Hatay’ın İskenderun ilçesinde oluşturduğu çadır kentten depremin 8.gününde kalpleri ısıtan bir haber geldi. Bölgede yaşayan ve depremden etkilenen çocuklar için kurulan yaşam merkezinde Burak’a sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. 6.yaşına çadır kentte giren Burak’ın doğum gününe ailesi ve arkadaşlarının yanı sıra Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık da katıldı. Doğum günü mumlarını üfleyen Burak’a ilk dilimi ablası yedirdi.

“Evlatlarımız bizim için çok değerli”

Çocukları mutlu etmek için ellerinden gelen tüm çabayı göstereceklerini söyleyen Başkan Çalık, “Allah evlatlarımızı bağışlasın. Bugün Burak’ın 6. yaşını kutluyoruz. İnşallah daha iyilerini de kutlarız. Evlatlarımız bizim için çok değerli. Onların travmalarını gidermek için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Kutlamaların ardından Burak’ın annesi, doğum günü kutlaması nedeniyle Beylikdüzü Belediyesi’ne teşekkür ederek duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 
 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL