Gündem

Büyük acının yıldönümü 'Seni Unutmadım Arkadaşım'

Lüleburgaz Belediyesi, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar için anma programı düzenleyecek.

Büyük acının yıldönümü 'Seni Unutmadım Arkadaşım'

Lüleburgaz Belediyesi, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar için anma programı düzenleyecek. Lüleburgazlı çocuklar depremzede arkadaşlarına kırtasiye malzemesi ve oyuncak gönderecek.

6 Şubat 2023’te 50 binden fazla kişinin yaşamını yitirmesine neden olan ve 11 ili etkileyen Kahramanmaraş depreminin yıldönümünde Lüleburgaz Belediyesi’nce anma programı düzenlenecek.

Büyük acının yıldönümünde saat 12:00’da Kongre Meydanı’nda düzenlenecek törende anma konuşmaları gerçekleştirilecek.

Kongre Meydanı’nda kurulacak çadırlarda 12:00-19:00 saatleri arasında afetler ile ilgili bilinçlendirme ve farkındalık çalışmaları yapılacak.

Bilinçlendirme ve farkındalık çalışmalarına Bakut Arama Kurtarma Derneği Kırklareli İl Temsilciliği, Lüleburgaz Doğal Afet Arama Kurtarma, Trakya Afet Gönüllüleri Doğa Koruma Derneği, Afet ve Acil Haberleşme TRAC Lüleburgaz ve Türk Kızılay Derneği Lüleburgaz Şubesi destek verecek.

 

‘SENİ UNUTMADIM ARKADAŞIM’

Öte yandan, 6 Şubat depremlerinin yıldönümünde Lüleburgazlı çocuklar da depremzede arkadaşlarıyla dayanışma örneği sergileyecek.

‘Seni Unutmadım Arkadaşım’ sloganıyla düzenlenecek kampanyada çocuklar depremzede arkadaşlarına oyuncak ve kırtasiye malzemesi gönderecek.

Saat 12:00-19.00 arasında Kongre Meydanı’nda toplanacak malzemeler 11 ildeki depremzede çocuklara ulaştırılacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL