Atasoy Bilgin
Gündem

Büyük Çarşı esnafından Başkan İduğ’a tam not

Bornova Belediyesi ilçenin en hareketli bölgelerinden biri olan Tarihi Büyük Çarşı’yı cazibe merkezi haline getirecek üst örtü ve aydınlatma projesini tamamladı.

Büyük Çarşı esnafından Başkan İduğ’a tam not

Bornova Belediyesi ilçenin en hareketli bölgelerinden biri olan Tarihi Büyük Çarşı’yı cazibe merkezi haline getirecek üst örtü ve aydınlatma projesini tamamladı. Büyük Çarşı esnafı, kendilerini ziyaret eden Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’a, projenin tarihi bölgeyi canlandırdığını söyleyerek verdiği destekler nedeniyle teşekkür etti.

 

Bornova Belediyesi’nin, ilçenin sembol alanlarından biri olan Tarihi Büyük Çarşı’yı güneşten koruyup geceleri de ışıl ışıl olmasını sağlayan tente ve aydınlatma projesi esnaftan tam not . Sokak İyileştirme Projesi kapsamında Tarihi Büyük Çarşı’da sokakların üzeri kapatılarak estetik bir görünüm sağlanırken, ticari hareketliliğin artmasının da hedeflendiği çalışma kapsamında geceleri de ışıl ışıl bir sokak görünümü elde edildi. Beğeniyle karşılanan Proje, esnafın talepleri doğrultusunda genişletilerek Çarşı'nın geneline yayılacak.

 

Esnaf da vatandaş da memnun

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ yapılacak çalışma öncesi esnafla bir araya geldiklerini ve onların görüşleri doğrultusunda projeyi şekillendirdiklerini belirterek, “Proje tamamlandığında da hemen esnafımızın yanına geldim. Esnafımızın hem üst örtüden hem de aydınlatmadan duyduğu memnuniyeti dile getirmesi bizi mutlu etti. Bu tarihi alan Bornova'ya yakışır hale geldi” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL