Kültür Sanat

Büyükler Türkiye Kupası Yarışları Tamamlandı

Türkiye Kürek Federasyonu tarafından düzenlenen Büyükler Türkiye Kupası kürek yarışları tamamlandı.

Büyükler Türkiye Kupası Yarışları Tamamlandı

Türkiye Kürek Federasyonu tarafından düzenlenen Büyükler Türkiye Kupası kürek yarışları tamamlandı. Köyceğiz’de düzenlenen ve iki gün boyunca süren yarışlarda Kadınlar ve Erkekler kategorilerinde Fenerbahçe şampiyon oldu.

 

9 Şubat tarihinde eleme yarışlarının, 10 ve 11 Şubat tarihlerinde ise final yarışlarının düzenlendiği ve Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde düzenlenen Büyükler Türkiye Kupası kürek yarışları kıyasıya mücadeleler ile geçildi. 7 Kulüpten 100’e yakın sporcunun kupa için kıyasıya yarıştığı organizasyonda yarışlar; Fenerbahçe, Galatasaray, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, İstanbul Kürek, İzmir Kürek, TSK Spor Gücü ve Boğaziçi Üniversitesi Spor Kulübü arasında geçen yarışlara sahne oldu.

Yarışlar sonunda alınan sonuçlara göre Fenerbahçe Erkeklerde 890 Puanla birinci bitirirken, Galatasaray 660 puanla ikinci sırada yer aldı. Kadınlarda ise yine Fenerbahçe 500 puanla kupanın sahibi olurken, Galatasaray ise 390 puanla ikinci sırada yer alarak ikincilik kupasını kazanan takım oldu.

Yarışlarda alınan genel sonuçlar şu şekilde yansıdı:

BÜYÜKLER TÜRKİYE KUPASI

GENEL SONUÇLAR

ERKEKLER                                                    

  1. FENERBAHÇE    890        PUAN   
  2. GALATASARAY  660        PUAN   

KADINLAR                                                   

  1. FENERBAHÇE    500        PUAN   
  2. GALATASARAY  390        PUAN

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL