Gündem

Büyükşehir Belediyesi'nden Karataş Mahallesi'ne asfalt

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Döşemealtı Karataş Mahallesi yolunu asfaltlıyor.

Büyükşehir Belediyesi'nden Karataş Mahallesi'ne asfalt

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Döşemealtı Karataş Mahallesi yolunu asfaltlıyor. 3 km’lik yolda gerçekleştirilen sathi asfalt çalışması bölge halkı tarafından memnuniyetle karşılandı. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi, sorumluluk alanındaki kırsal mahalle yollarını konforlu ve güvenli ulaşımla tanıştırmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, Döşemealtı ilçesi Karataş Mahallesi yolunda asfalt çalışması başlattı. Alt yapısı daha önce Döşemealtı Belediyesi tarafından yapılan 3 kilometrelik yola, Büyükşehir ekipleri tarafından sathi asfalt dökülüyor. 

YAZ KIŞ DEMEDEN ÇALIŞMAYA DEVAM

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı İsa Akdemir, Büyükşehir Belediyesi olarak Antalya’da eksik asfaltı olan mahalle bırakmak istemediklerini söyledi. Akdemir, “Muhtarımız, Muhittin Başkanımızı ziyaretinde buradaki yol için bir talepte bulunmuştu. Karataş’ta, nüfus yoğunluğunun fazla olduğu ve sık kullanılan bu yolda, asfalt çalışmalarımızı yapıyoruz. Hedefimiz Büyükşehir’e ait olan tüm yolları yapmak. Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak yaz kış demeden çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu. 

KISA SÜREDE ÇÖZÜME KAVUŞTU

Döşemealtı Karataş Mahalle Muhtarı Kamil Tunç, çalışmadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Asfalt ihtiyacımız için Muhittin Başkanla görüştük. Sağ olsun bizi kırmadı. Zaten her zaman ne istesek bize yardımcı oldu. İsteğimiz çok kısa süre içerisinde yerine geldi. Bu yol yüzünden, kışın çamur, yazın toz oluyordu her yer. Mahalleli zor durumda kalıyordu. Bundan kurtulacağımız için çok sevinçliyiz. Başkan Muhittin Böcek’e teşekkür ediyorum” dedi. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL