Gündem

Büyükşehir'den Evliya Çelebi Caddesi'nde refüj çalışması

  Büyükşehir’den Evliya Çelebi Caddesi’nde refüj çalışması   Antalya Büyükşehir Belediyesi, Muratpaşa ilçesi Etiler Mahallesi’nde refüjde çiçeklendirme çalışması yaptı.

Büyükşehir'den Evliya Çelebi Caddesi'nde refüj çalışması

 

Büyükşehir’den Evliya Çelebi Caddesi’nde refüj çalışması

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Muratpaşa ilçesi Etiler Mahallesi’nde refüjde çiçeklendirme çalışması yaptı.

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi, altyapı ve üstyapıya gösterdiği önemi kentin görselliğine de gösteriyor. Bu kapsamda Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Muratpaşa İlçesi’nin Etiler Mahallesi’nde bulunan Evliya Çelebi Caddesi’nde orta kaldırımdaki tel çitleri çiçekli sarmaşıkla donattı. Daha önceki yıllarda güvenlik nedeniyle çitle kaplanan orta kaldırım, Mevlana Caddesi’nden, Antalya Devlet Opera ve Balesi binasına kadar uzanıyor. Bu çalışma sonrasında cadde daha güzel bir görünüme kavuştu. 

TALEP HEMEN YERİNE GETİRİLDİ

Muratpaşa Etiler Mahalle Muhtarı Nesrin Kuş, “Evliya Çelebi Caddesi, mahallemizin en işlek caddesi. Belediyemiz önceki yıllarda bu caddede birçok çalışma yaptı. Şimdi de caddenin görünümünü güzelleştirmek adına böyle bir talepte bulunduk. Sağ olsun belediye ekipleri bu talebimizi hemen değerlendirmeye aldılar. Kısa süre içerisinde de orta kaldırımı çiçekli sarmaşıklarla süslediler” dedi. Kuş, “Güzel bir çalışma oldu, mahallemize böyle hizmetler alabilmemiz çok önemli” diyerek hizmetlerinden dolayı Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Muhittin Böcek’e teşekkür etti. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL