Ekonomi

Bybit Web3, 1 Milyon Cüzdan Kullanıcısını Aştı, Rakipsiz Güvenlik ve Kolay Kullanım için Anahtarsız Cüzdanı Tanıttı

Hacim bakımından dünyanın üçüncü büyük kripto borsası Bybit, #BybitWeb3 cüzdanımızda 1 milyon kullanıcıya ulaşmayı kutlarken, dijital varlık güvenliğini ve erişilebilirliğini yeniden tanımlayan devrim niteliğinde emanet gerektirmeyen saklama çözümü olan Anahtarsız Cüzdanının duyurusunu yaptı.

Bybit Web3, 1 Milyon Cüzdan Kullanıcısını Aştı, Rakipsiz Güvenlik ve Kolay Kullanım için Anahtarsız Cüzdanı Tanıttı

Hacim bakımından dünyanın üçüncü büyük kripto borsası Bybit, #BybitWeb3 cüzdanımızda 1 milyon kullanıcıya ulaşmayı kutlarken, dijital varlık güvenliğini ve erişilebilirliğini yeniden tanımlayan devrim niteliğinde emanet gerektirmeyen saklama çözümü olan Anahtarsız Cüzdanının duyurusunu yaptı.

En son Çok Taraflı Hesaplama (MPC) teknolojisi üzerine inşa edilen Anahtarsız Cüzdan, savunmasız özel anahtarlara ve üçüncü taraf güvenine olan ihtiyacı ortadan kaldırarak kullanıcılara varlıkları üzerinde en üst düzeyde kontrol sağlar. Bybit Web3, Şubat 2024’te anahtar cümle cüzdanını tanıtarak bir sonraki güncellemeye hazırlanıyor ve bu, kullanıcı odaklı çözümlerde başka bir adımı temsil ediyor.

Bybit’in kurucu ortağı ve CEO’su Ben Zhou, “Bybit olarak, Web3’ün büyük bir potansiyele sahip olduğuna inanıyoruz, ancak karmaşıklık ve güvenlik endişeleri giriş için önemli engeller olmaya devam ediyor” diyor. “Anahtarsız Cüzdan, güvenliğin kolaylık için feda edilmediği, herkes için daha basit, açık ve eşit bir ekosistem oluşturmaya yönelik Web3 vizyonumuzun önemli bir kilometre taşıdır. Bugün, Bybit Web3 cüzdanımız 1 milyon kullanıcıya ulaşarak daha kapsayıcı bir dijital ortama doğru yolculuğumuzda kutlama niteliğinde bir başarıya imza atarken, Web3 topluluğunun ezici desteğinden büyük heyecan duyuyoruz.”

 

Bybit’in kripto cüzdan çalışması hem güvenliğin hem de kullanım kolaylığının öneminin altını çiziyor

Bybit’in son kripto cüzdanı çalışmasında vurgulandığı gibi, güvenlik ve kullanıcı dostu olma, bir dijital varlık cüzdanı seçerken kilit faktörlerdir. Bybit’in Anahtarsız Cüzdanı, son teknoloji güvenliği sezgisel bir arayüzle birleştirerek bu kritik ihtiyacı karşılıyor.

MPC teknolojisi ile güçlendirilen Anahtarsız Cüzdan, kullanıcıların özel anahtarları ezberleme veya saklama ihtiyacını ortadan kaldırarak kayıp ve tehlikeye girme riskini azaltır. Bunun yerine, özel anahtarlar güvenli bölgelerde dağıtılır ve işlenir, böylece kolaylıktan ödün vermeden güvenliği önemli ölçüde artırır.

 

MPC Cüzdanları: Kripto varlıklarınız için kale

1. Anahtarsız Kolaylık: Kullanıcılar MPC teknolojisinden yararlanarak anahtarsız rahatlığı deneyimleyebilirler. Anahtarlar parçalar halinde ayrı yerlerde saklanır ve geleneksel anımsatıcılara gerek kalmadan birinci sınıf güvenlik sağlar.

2. Devrim Yaratan Güvenlik: Kullanıcılar Bybit Anahtarsız Cüzdan ile benzersiz varlık korumasının keyfini çıkarabilir.  Merkeziyetsiz uygulamalar ile etkileşime girme ve imza süreci, özel anahtarın tamamını göstermez, özel anahtarın açığa çıkma riskini ortadan kaldırır ve özel anahtarın ve varlıkların güvenliğini büyük ölçüde artırır.

3. Kendi Kendini Saklama Yetkisi: Bybit Anahtarsız Cüzdanlar, kullanıcılara varlıkların tam mülkiyeti ve özel anahtarları üzerinde kontrol sağlayarak gelişmiş kripto varlık korumasına öncülük eder.

 

Anahtarsız Cüzdan Önemli Noktalar

CertiK Tarafından Denetlenmiş Güvenlik: Bybit Keyless Wallet, yüksek kalibreli blok zinciri güvenlik değerlendirmeleriyle tanınan CertiK tarafından titiz bir güvenlik denetiminden geçmektedir.

3FA İşlem Koruması: Bybit hesabı, cüzdan şifresi ve mobil cihaz kimlik doğrulaması ile üç katmanlı güvenlik, kullanıcıların değerli varlıkları için ekstra bir koruma katmanı sağlar.

TEE Ortam İmzaları: Hem istemci hem de sunucu işlemlerin imzalanması için güvenli Güvenilir Yürütme Ortamları (TEE’ler) içinde çalışarak güvenliği daha da güçlendirir.

3FA Kurtarma Sistemi: Kullanıcıların Bybit hesabını, kurtarma şifresini ve kişisel bulut depolamasını gerektiren sağlam bir kurtarma sistemi, güvenli hesap erişimini sağlar.

Dijitalleşme ve kendi kendini yönetme çağında Bybit Anahtarsız Cüzdan, sorunsuz, güvenli ve kendi kendini kontrol eden dijital varlık yönetimine yeni bir kapı açıyor.

#Bybit #BybitWeb3 #TheCryptoArk

 

Bybit Web3 Hakkında

Bybit Web3, merkezi olmayan dünyada açıklığı yeniden tanımlıyor ve herkes için daha basit, açık ve eşit bir ekosistem yaratıyor. Blok zinciri alanındaki kurucuları, yaratıcıları ve ortakları ağırlamaya kararlıyız ve 1 milyondan fazla cüzdan kullanıcısı, 10’dan fazla büyük ekosistem ortağı ve saymaya devam eden bir toplulukla hem kripto meraklılarına hem de ilgililerine bir davetiye uzatıyoruz.

Bybit Web3, Web3 varlıklarına erişimi, takas etmeyi, toplamayı ve büyütmeyi mümkün olduğunca açık ve basit hale getirmek için tasarlanmış kapsamlı bir Web3 ürünleri paketi sunar. Cüzdanlarımız, pazar yerlerimiz ve platformlarımız, Bybit’i dünya çapında 20 milyon kullanıcının güvendiği ilk 3 küresel kripto borsası olarak tanımlayan güvenlik ve uzmanlıkla desteklenmektedir.

Şimdi devrime katılın ve Bybit ile Web3 geleceğinize kapı açın.

 

Bybit Hakkında

Bybit, 2018 yılında kurulan 20 milyon kullanıcısı ile hacim olarak ilk üçte yer alan bir kripto para borsasıdır. Kripto yatırımcılarının ve tüccarlarının ultra hızlı bir eşleştirme motoru, 7/24 müşteri hizmetleri ve çok dilli topluluk desteği bulabilecekleri profesyonel bir platform sunmaktadır. Bybit, Formula 1’in Oracle Red Bull Racing takımının gururlu bir ortağıdır.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL