Atasoy Bilgin
Gündem

Canikli Kadınlar Türkiye Yüzyılı'na Emin Adımlarla Yürüyor

Milletvekili Karaaslan ve Başkan Sandıkçı Canik’teki kadınlarla buluştu.

Canikli Kadınlar Türkiye Yüzyılı'na Emin Adımlarla Yürüyor

Milletvekili Karaaslan ve Başkan Sandıkçı Canik’teki kadınlarla buluştu.

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan ve Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçedeki kadınlarla kahvaltı programında bir araya geldi. Sezai Karakoç Canik Sezai Kültür Merkezi’nde iki ayrı salonda düzenlenen ve binlerce kadının katılım gösterdiği program büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Programda Milletvekili Çiğdem Karaaslan ve Başkan İbrahim Sandıkçı’nın konuşmalarını dikkatle dinleyen Canikli kadınlar istikrar ve gelişim için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a karşı duydukları güveni ve şahsına olan sevgiyi hep birlikte haykırdı. Programa katılan Canikli kadınlarla yakından ilgilenen, tek tek sohbet eden Milletvekili Çiğdem Karaaslan ve Başkan İbrahim Sandıkçı, onların talep ve önerilerini dinledi.

“Devlet sağlam ve güçlü irade ile yönetilir”

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, programda gerçekleştirdiği konuşmada Canikli kadınlara ilçede devam eden çalışmalar hakkında bilgiler aktarırken, 14 Mayıs’ta ülkede gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nin önemine değindi.  Başkan İbrahim Sandıkçı, “Ülke tarihinin en kritik seçimlerinden bir tanesi 14 Mayıs’ta gerçekleşecek. Bizler, bu seçimle birlikte ülkemizin sanayide, ulaşımda, tarımda, sağlıkta, her alanda kat ettiği ve sürdürdüğü gelişimi muhafaza edeceğiz. Devletimizin idaresini parçalı yapılara, ülkemizi ABD’ye Avrupa’ya peşkeş çekmek isteyenlere bırakmayacağız. Devlet sağlam ve güçlü irade ile yönetilir. Dünya lideri, gönül adamı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı seçeceğiz. Onun önderliğinde ülkemizde dünya ülkelerinin gıpta ile baktığı yeni yerli ve milli projelerin yapımına hep birlikte şahit olacağız. Kazanımlarımızı koruyacak,  ilklere imza atacak ve Türkiye Yüzyılı’nı hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.

Canik’in Çehresini Değiştiren Projeler Hayata Geçti

Canik’te önemli projelerin art arda hayata geçtiğini vurgulayan Başkan İbrahim Sandıkçı, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren vatandaşlarımızın talep ve ihtiyaçlarını karşılayan, ilçemizin çehresini değiştiren projeleri bir bir hayata geçirdik. Merkezi Hükümet Yatırımları’mızla ilçemiz gelişim sürecinde büyük bir aksiyon aldı. İnşallah ilçemize geleceğe dönük nice eserler kazandırmaya devam edeceğiz. İnsanının huzurla yaşadığı, her köşesi örnek projelerle dolu bir şehir imar etmeyi sürdüreceğiz. Hemşehrilerimiz ile birlikte doğru adımlarla yola devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Sezai Karakoç Canik Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Eşi Selma Sandıkçı, AK Parti Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, AK Parti Canik İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Donbay, muhtarlar ve ilçede yaşayan binlerce kadın katıldı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL