Atasoy Bilgin
Gündem

Canik’te Tüm Çocuklar Bisikletlerine Kavuştu

Canik Belediyesi tarafından düzenlenen Haydi Çocuklar Güle Oynaya Camiye projesi ödül töreni yoğun katılımla gerçekleşti.

Canik’te Tüm Çocuklar Bisikletlerine Kavuştu

Canik Belediyesi tarafından düzenlenen Haydi Çocuklar Güle Oynaya Camiye projesi ödül töreni yoğun katılımla gerçekleşti.

Canik Belediyesi tarafından düzenlenen Haydi Çocuklar Güle Oynaya Camiye projesi ödül töreni yoğun bir katılımla gerçekleşti.  Proje kapsamında 26 Haziran ve 26 Ağustos tarihleri arasında toplam 40 gün boyunca sabah ve yatsı namazını camide kılan 673 çocuğa Canik Belediyesi tarafından düzenlenen ödül töreniyle bisikletleri hediye edildi.

 

“Çocuklarımız sabah ve yatsı namazlarında camilere koştular”

Projenin çocuklar ve veliler tarafından yoğun ilgi gördüğünü ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “İlçemizde başlatmış olduğumuz Haydi Çocuklar Güle Oynaya Camiye projemizin çocuklar ve veliler tarafından yoğun ilgi ve katılım görmesi bizleri ziyadesiyle mutlu etti.  Canik İlçe Müftülüğümüz işbirliği ile devam ettirdiğimiz projemizde çocuklarımız yaz aylarında olmasına rağmen uykularından fedakârlık ederek yüce Allah'ın huzuruna varmak üzere sabah ve yatsı namazlarında camilere koştular. Çocuklarımızı ve ailelerini bu çağrıya kulak verdikleri için yürekten kutluyorum” dedi.

 

“Çocuklarımıza bisikletlerini hediye ediyoruz”

Gerçekleştirilen ödül töreniyle projeye katılan çocuklara verdikleri sözü yerine getirdiklerini söyleyen Başkan İbrahim Sandıkçı, “Gerçekleştirdiğimiz ödül törenimizle projemize katılan 673 çocuğumuza söz verdiğimiz gibi bisikletlerini hediye ediyoruz. Çocuklarımızın yüzlerindeki tebessüme hep beraber ortak olacağız. Çocuklarımız 40 gün boyunca devam ettirdiği bu güzel alışkanlığı İnşallah ömür boyu hiç bırakmadan sürdürürler. Tüm çocuklarımıza Cenab-ı Allah’tan namaz ve iman dolu bir hayat niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

“Çocuklarımız ve gençlerimiz için durmadan üretmeye devam edeceğiz”

Canik Belediyesi’nin, çocukların daha iyi bir eğitim alması için tüm imkânlarını seferber ettiğini vurgulayan Başkan İbrahim Sandıkçı, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren çocuklarımızın daha iyi eğitim alarak başarılı olması adına belediyemizin tüm imkânlarıyla seferber olmuş durumdayız. İlçemize kazandırdığımız Canik Keşif Kampüsü, Canik Akıl Oyunları Sınıfı, TEKNOCANİK Hava Araç Projesi ve pek çok proje ile uygulamalı ve teorik olarak binlerce çocuğumuza ve gencimize farklı alanlarda nitelikli eğitim imkânı sağlıyoruz. Geleceğimizin mimarı olan çocuklarımız ve gençlerimiz için durmadan üretmeye ve her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Canik Belediyesi Adnan Menderes Demokrasi Meydanı’nda gerçekleşen ödül törenine AK Parti Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı ve Samsun AK Parti Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Canik Kaymakamı Mahmut Halal, Samsun İl Müftü Vekili Abdullah Kılıç, protokol üyeleri, veliler ve çocuklar katıldı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL