Gündem

Canik'te Vezneler Hafta Sonu Açık

Canik Belediyesi Tahsilat Servisi emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergilerinin birinci taksit ödemelerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar için hafta sonu da hizmet vermeye devam edecek.

Canik'te Vezneler Hafta Sonu Açık

Canik Belediyesi Tahsilat Servisi emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergilerinin birinci taksit ödemelerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar için hafta sonu da hizmet vermeye devam edecek. Vatandaşlar, Canik Belediyesi hizmet binası içerisinde yer alan tahsilat servisi üzerinden 25 Mayıs 2024 Cumartesi ve 26 Mayıs 2024 Pazar günü, 09.00-16.00 saatleri arasında emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergileri ödemelerini gerçekleştirebilecek.

Son Gün 31 Mayıs

Vatandaşlar 31 Mayıs 2024 tarihinde sona erecek olan vergi ödemelerini Canik Belediyesi hizmet binası içerisinde bulunan tahsilat servisinden gerçekleştirebileceği gibi, Canik Belediyesi resmi internet sitesinde yer alan E-Belediye bölümünden veya iletişim bölümünde yer alan iban numarasına EFT-Havale yoluyla, E-Devlet üzerinden ve Canik Belediyesi Mobil Uygulama üzerinden 7/24 güvenli bir şekilde kolaylıkla yapabilecek. Canik Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından vatandaşların ilçenin gelişim sürecine katkılarda bulunmak ve cezalı duruma düşmemek için vergi ödemelerini gerçekleştirmesi gerektiği hatırlatılırken, vatandaşların vergi ödemelerine ilişkin sorularını emlak@canik.bel.tr mail adresi üzerinden iletebileceği kaydedildi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL