Gündem

Canik'te Yeni Sosyal Donatı Alanları Göz Dolduruyor

Canik Belediyesi, ailelerin ve sporseverlerin durak noktası olacağı yeni sosyal donatı alanlarını ilçeye kazandırmaya devam ediyor.

Canik'te Yeni Sosyal Donatı Alanları Göz Dolduruyor

Canik Belediyesi, ailelerin ve sporseverlerin durak noktası olacağı yeni sosyal donatı alanlarını ilçeye kazandırmaya devam ediyor.

İlçede vatandaşların büyük beğenisini toplayan sosyal donatı alanlarını art arda hizmete sunan Canik Belediyesi, gerçekleştirdiği titiz çalışmalarla, yeşil alanların çepeçevre sardığı, bisiklet ve yürüyüş yolları ile yeni nesil oyun gruplarının bulunduğu yeni sosyal donatı alanlarını ilçeye kazandırmaya devam ediyor. Çocukların, ailelerin ve sporseverlerin durak noktası olacağı, onların huzurlu ve keyifli dakikalar geçireceği yeni parkların yapım çalışmalarına hummalı bir şekilde devam ettiklerini belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, yeni parkların yapım süreçlerini hızla tamamlayıp, vatandaşlara buluşturacaklarını söyledi.

Özel Alanlar Bulunuyor

Canik Belediyesi, ilçeye özel alanları ve oyun gruplarıyla örnek parklar kazandırmayı sürdürüyor. İlçede bisiklet ve yürüyüş yolları bulunan, her yaştan vatandaşın keyifli vakit geçireceği yeni parkların yapımlarına özveriyle devam ettiklerini belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “ İlçemizde bisiklet ve yürüyüş yolları yer alan yeni parklarımızın yapım çalışmalarını özenle sürdürüyoruz. Program dâhilinde farklı mahallelerimizde park yapım çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Çocuklarımızın gönlünce oynayacağı, ailelerimizin keyifli bir şekilde vakit geçireceği parklarımızı, yeni nesil oyun grupları ve yeşil alanların içinde kamelyaların yer aldığı dinlenme alanları ile donatıyoruz. Vatandaşlarımızın huzurlu bir şekilde vakit geçireceği parklarımızda sporseverler için özel spor alanları da yer alacak. Her alanda olduğu gibi sosyal donatı alanında da örnek eserleri ilçemize kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL