Eğitim

Çankaya'da yarıyıl tatiline tatlı başlangıç 

-ÇANKAYALI ÇOCUKLARA YAŞ PASTA SÜRPRİZİ Çankaya Belediyesi, sıcak öğle yemeği götürdüğü 3 bin ilkokul öğrencisine karne hediyesi olarak yaş pasta sürprizi yaptı.

Çankaya'da yarıyıl tatiline tatlı başlangıç 

-ÇANKAYALI ÇOCUKLARA YAŞ PASTA SÜRPRİZİ

Çankaya Belediyesi, sıcak öğle yemeği götürdüğü 3 bin ilkokul öğrencisine karne hediyesi olarak yaş pasta sürprizi yaptı. Öğretmenleri eşliğinde heyecanla pasta kesen minikler sömestr tatiline tatlı bir başlangıç yapmış oldu.

Sosyal belediyecilik hizmetleri ile marka haline gelen Çankaya Belediyesi, 2023-2024 eğitim öğretim yılında da ilkokul öğrencilerinin sırasına kadar sıcak öğle yemeği götürmeye devam ediyor. Ekonomik açıdan sıkıntı yaşayan bölgelerdeki okullara her gün sıcak yemeği sıralarına kadar götüren Belediye, sömestr tatili öncesi öğrencilere sürpriz yaptı. Öğle yemeği hizmeti verdiği 15 okulda 3 bin 250 öğrenciye pasta sürprizi yapan Çankaya Belediyesi, çocukların heyecanına da ortak oldu.

Belediye ekiplerini mutlulukla karşılayan çocuklar, öğretmenleri eşliğinde “İyi Tatiller Çocuklar” yazılı pastayı heyecanla keserek yarıyıl tatiline keyifli bir başlangıç yapmış oldu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL