Otomobil

CAVO Otomotiv, proje süreçlerini hızlandırmak için Dassault Systèmes'in 3DEXPERIENCE platformunu kullanıyor

CAVO Otomotiv, proje süreçlerini hızlandırmak için Dassault Systèmes’in 3DEXPERIENCE platformunu kullanıyor CAVO Otomotiv, daha düzenli ve etkili bir şekilde çalışarak proje geliştirme konusuna odaklanmak için Dassault Systèmes’in 3DEXPERIENCE platformunu seçti Dassault Systèmes, CAVO Otomotiv’in veri yönetimi, tasarım ilkeleri ve güvenli ürün geliştirme zorluklarının üstesinden gelmesine yardımcı olacak CAVO Otomotiv 3DEXPERIENCE platformu ile artık sistemdeki CAD veri revizyonlarını takip edebilecek ve format kısıtlamaları olmadan verilere erişebilecek Dassault Systèmes (Euronext Paris: FR0014003TT8, DSY.

CAVO Otomotiv, proje süreçlerini hızlandırmak için Dassault Systèmes'in 3DEXPERIENCE platformunu kullanıyor

CAVO Otomotiv, proje süreçlerini hızlandırmak için Dassault Systèmes’in 3DEXPERIENCE platformunu kullanıyor

  • CAVO Otomotiv, daha düzenli ve etkili bir şekilde çalışarak proje geliştirme konusuna odaklanmak için Dassault Systèmes’in 3DEXPERIENCE platformunu seçti
  • Dassault Systèmes, CAVO Otomotiv’in veri yönetimi, tasarım ilkeleri ve güvenli ürün geliştirme zorluklarının üstesinden gelmesine yardımcı olacak
  • CAVO Otomotiv 3DEXPERIENCE platformu ile artık sistemdeki CAD veri revizyonlarını takip edebilecek ve format kısıtlamaları olmadan verilere erişebilecek

Dassault Systèmes (Euronext Paris: FR0014003TT8, DSY.PA), merkezi Türkiye’de bulunan çok uluslu otomotiv tedarikçisi CAVO Otomotiv’in daha organize ve etkin bir şekilde çalışabilmesi ve araştırma, geliştirme süreçlerine odaklanabilmesi adına 3DEXPERIENCE platformunu kullanacağını duyurdu. CAVO Otomotiv, satış sonrası endüstrisi için park freni mekanizmaları, stepne taşıyıcı mekanizmaları, acil durum/kaput açma kablo mekanizmaları, emniyet kemeri toka kabloları gibi çeşitli kabloları da içeren bir dizi ürün üretiyor. Dünyanın önde gelen otomotiv üreticilerinden bazılarına hizmet veren şirket, tüm paydaşları için değer üretmenin ve sektörde öncü olmanın yollarını aramaya devam ediyor.

 

Yurtdışı operasyonları yürüten bir OEM tedarikçisi olarak CAVO Otomotiv’in en büyük zorluklarından biri, müşterilerinin farklı veri yönetim sistemlerine, tasarım kurallarına ve prosedürlerine ayak uydurmak. CAVO Otomotiv ayrıca çevre ve ürün güvenliğiyle ilgili paketleme kısıtlamalarında da zorluklarla da karşılaşıyor. Dassault Systèmes’in 3DEXPERIENCE platformu, daha düzenli ve etkili bir çalışma platformu sağlayarak CAVO Otomotiv’e bu zorlukların üstesinden gelmesi için sorunsuz bir deneyim sunuyor.

 

Uzun yıllar Dassault Systèmes’in CATIA ve SOLIDWORKS uygulamalarını kullandıktan sonra 3DEXPERIENCE platformuna geçmek şirkete sayısız fayda sağladı. Tüm paydaşları tek bir platformda bir araya getiren CAVO Otomotiv, artık sistemlerindeki CAD veri revizyonlarını takip edebiliyor ve format kısıtlamaları olmadan verilere erişebiliyor. Gerçek zamanlı erişim, CAVO Otomotiv’in verileri anında kontrol etmesine, incelemesine ve revize etmesine olanak tanıyarak iletişimi geliştiriyor. Böylece süreç hızlanıyor ve iletişimsizlikten kaynaklanan hatalar, geliştirme süresi ve maliyetler azalıyor. Ayrıca lüzumsuz görüşmeleri en aza indirerek CAVO Otomotiv’in karar verme sürecini de iyileştiriyor.

 

“3DEXPERIENCE platformu, CAVO Otomotiv’e ürün geliştirmeyi hızlandırmak ve pazardaki rekabet gücünü artırmak için gereken yetenekleri sağlıyor. Platform sayesinde, CAVO Otomotiv, veri yönetim sistemleri, tasarım protokolleri ve prosedürleriyle uyumluluğu koruyabiliyor. Ayrıca, çevre ve ürün güvenliği için paketleme sınırlamalarını göz önünde bulundurarak otomotiv endüstrisi için güvenli ürünler üretebiliyorlar.”  Dassault Systèmes, Türkiye Ülke Müdürü Hakan Kul.   

 

“3DEXPERIENCE platformu üzerinde oluşturulan proje toplulukları sayesinde her üye bilgiye anında erişebiliyor ve fikirlerini paylaşabiliyor. Bu durum proje ekibinin daha üretken hale gelmesine olanak sağlayarak, iç süreçleri hızlandırdı. 3DEXPERIENCE platformunda oluşturduğumuz her girdinin tüm süreçlerin daha sorunsuz ve daha başarılı olması için bize yol göstereceğine inanıyoruz. Platforma ekleyeceğimiz tüm girdilerle, benzer durumlarda zamandan ve emekten tasarruf etmemize yardımcı olacak bir kütüphane oluşturacağız. Böylece tasarım ekipleri tamamen yeni zorluklara odaklanabilecek. Bu şekilde her zaman bir adım önde olacağız.” CAVO Otomotiv Türkiye Ürün Tasarım Sorumlusu Mustafa Yılmaz. 

 

CAVO Otomotiv, ulaşım ve mobilite sektöründeki kalitesini koruyarak çeşitli OEM’ler için kapsamlı bir tedarikçi olmayı hedefliyor. Ayrıca, ürün markalarının dünya çapında yeni pazarlarda görünürlüğünü artırmayı ve kendilerine ait farklı ürün katalogları ve markalar geliştirmeyi amaçlıyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL