Gündem

CBeebies Ekim Ayında Meraklı Minikleri Ekranlara Davet Ediyor

CBeebies, keşif ve macera dolu yeni yapımlarıyla ekranlara geliyor.

CBeebies Ekim Ayında Meraklı Minikleri Ekranlara Davet Ediyor

CBeebies, keşif ve macera dolu yeni yapımlarıyla ekranlara geliyor. Steve and Aneeshwar, Andy’s Prehistoric Adventures, The Numtums ve daha fazlası Ekim ayında CBeebies ekranlarında miniklerle buluşuyor.

Steve ve Aneeshwar Doğayla Buluşuyor

Sevilen sunucu Steve Backshall ve Britain’s Got Talent programında doğaya olan tutkusuyla tanınan Aneeshwar Kunchala, olağanüstü hayvanlarla tanışmak için hayvanat bahçelerini ve safari parklarını ziyaret ediyor. Sevimli ikili dünyanın en büyük kara hayvanı, en büyük kemirgeni, çok gürültülü bir kuş ve su altı harikalarıyla karşılaşıyor. Sıradışı hayvanların arasındaki bağı keşfeden hayvansever ve çevreci ikili, çocukların doğal dünyanın harikalarını ve vahşi yaşamı keşfetmelerini sağlıyor. “Steve and Aneeshwar Go Wild” 23 Ekim Pazartesi günü saat 14.55’de Digiturk 161’nci kanalda başlıyor.

“Andy’s Prehistoric Adventures” ile Tarihi Öğrenin 

Ulusal müzenin tarih öncesi galeri şefi Andy, asistanı Jen ve müdürü Bayan Pickles, okul öncesi çocukları ekranlara topluyor. Andy ve Jen, yepyeni bir sergi oluşturma heyecanı içindeyken Andy’nin sakarlığı yüzünden sergi mahvoluyor. Zamana karşı yarışan ekip, açılışa birkaç saat kala sergiyi yetiştirmeye çalışıyor. Andy destansı maceraları sayesinde bir zamanlar dünyada gezen dinozorlar ve buz devri yaratıklarıyla tanışıyor. Andy, 95 milyon yıl önce dünya üzerinde yaşamış en büyük hayvanlardan birine ait bir yumurta kabuğunu arıyor. Ayrıca, 30 bin yıl geriye gidip yünlü mamutlara katılarak tarih öncesine ait istiridye kabuğu arıyor. “Andy’s Prehistoric Adventures” 24 Ekim Salı saat 07.40’da Digiturk 161’inci kanalda  başlıyor. 

Sayıları Öğrenmek Artık Çok Eğlenceli

Sevimli Numtumların göbeklerindeki sayılar sayesinde okul öncesi minikler eğlenceli oyunlarla sayıları tanırken sıralamayı öğreniyor. Numtums, sayılarla dolu keyifli bir yolculukta eğlenceli zaman geçirirken parti yapıyor, hazine avına çıkıyor, robotlarla tanışıyor, süper kahramanlarla ve çok daha fazlasıyla maceralara atılıyor. “The Numtums” 2 Ekim Pazartesi günü saat 11.35’de Digiturk 161’inci kanalda olacak. 

Bluey ile Parti Zamanı

Bluey ve Heeler ailesi unutulmaz maceraları ve eğlenceli anlarıyla 5 yıldır minikleri eğlendirmeye devam ediyor. 2018 yılında ilk bölümü yayınlanan Bluey, yıl dönümüne özel bölümleriyle ekranlara geliyor. Bu özel kutlama etkinliğinde Bluey’nin en sevilen bölümleri minikleri büyülü bir yolculuğa çıkarıyor ve Heeler ailesinin komik maceralarıyla kahkahalarını paylaşıyor. Özel bölümleriyle “Bluey” 1 Ekim Pazar günü, saat 06.00 ve 08.00’de Digiturk   161’inci kanalda ekrana gelecek. 

Nina ve Nöronları Bilimsever Minikleri Atölyeye Bekliyor

Nina ve Nöronlar, okul öncesi minikleri bilim ve keşif dolu bir yolculuğa çıkarıyor. Beş duyuyu temsil eden Nöronlarının yardımıyla Nina, çocukların bilim dünyasını keşfetmelerine önayak  oluyor. Dahası, sorularına yanıt bulan miniklerin bilime karşı olan ilgileri artıyor. “Nina and the Neurons” 2 Ekim Pazartesi günü saat 11.05’de, Digiturk 161’inci kanalda ekranlara geliyor. 

Sarah ve Ördek’in Maceralarına Katılın 

7 yaşındaki Sarah ve en yakın arkadaşı olan Ördek, küçük bir köyde kırmızı kapılı ufak bahçeli minik bir evde yaşıyor. Sevimli ikili, Küçük Korkmuş Böcek, Şal Bayan, Soğancıklar ve Scooter Çocuk isimli komşuları ve arkadaşlarıyla farklı çocukluk anıları biriktiriyor. İkinci sezonda Sarah, arkadaşlarının doğum günü sürpriziyle şaşırıyor. Ördek ile radyoda ilginç bir müziği çalmaya çalışırken Soğancıklar ön bahçenin ötesini keşfetmeye hazırlanıyor. Macera dolu bölümleriyle “Sarah and Duck” 1 Ekim Pazar günü saat 19.50’de Digiturk 161’nci kanalda.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL