Kültür Sanat

CBeebies Lezzet Dünyasının Kapılarını Aralıyor

Her serisiyle minikleri büyüleyen CBeebies’in sevilen yapımı My World Kitchen, birbirinden farklı kültürlerin mutfaklarını anlatmaya geliyor.

CBeebies Lezzet Dünyasının Kapılarını Aralıyor

Her serisiyle minikleri büyüleyen CBeebies’in sevilen yapımı My World Kitchen, birbirinden farklı kültürlerin mutfaklarını anlatmaya geliyor. Ayrıca Hey Duggee, Garden Tales, Nelly and Nora ve Tinpo ile Mart ayında eğlence devam ediyor. 

CBeebies’in sevilen yapımı My World Kitchen, yepyeni bölümleriyle lezzet dünyasının kapılarını aralıyor. Çocuk yemek programı olan yapım, yetenekli genç aşçıların kültürel miraslarını kutladığı mutfak eğlencelerini anlatıyor. Her bölümde sahneye çıkan bir çocuk ailesinin geldiği yerin favori bir yemeğinin nasıl pişirileceğini gösteriyor. Seride Hindistan, İtalya, İskoçya, Çin, İsrail, Fas ve Jamaika gibi ülkelerin yemekleri pişiriliyor. Bu eğlenceli seri, lezzetli ve yapımı kolay küresel tarifleri göstermenin yanı sıra, genç izleyicilere yemeklerin arkasındaki ülkeler ve kültürler hakkında bilgi edinmelerine yardımcı oluyor. Yepyeni mutfakları tanıtan “My World Kitchen”, 4 Mart Pazartesi günü saat 10.35’te Digiturk 161’inci kanalda ekranlara geliyor. 

 

CBeebies’de eğlence tam gaz devam ediyor

My World Kitchen’ın yanı sıra CBeebies’in sevilen diğer yapımları da Mart ayında ekranlara geliyor. Okul öncesi çocukları hareket etmeye, zıplamaya, koşmaya ve atlamaya teşvik eden eğlenceli animasyon dizisi “Hey Duggee” 11 Mart Pazartesi günü saat 16.50’de, doğal dünyayla minikleri buluşturan “Garden Tales” 1 Mart Cuma günü saat 20.55’te, iki kız kardeşin eğlencelerini anlatan keyifli seri “Nelly and Nora” 1 Mart Cuma günü saat 20.40’ta ve her zaman eğlenceli, yaratıcı ve beklenmedik çözümleriyle “Tinpo” 4 Mart Pazartesi günü saat 11.30’da Digiturk 161’inci kanalda miniklerle buluşuyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL