Gündem

Cihat Yaycı Filistin-İsrail Savaşını İnegöl'de Anlatacak

Cihat Yaycı Filistin-İsrail Savaşını İnegöl’de Anlatacak   İnegöl Belediyesi, dünyanın sıcak gündemi Filistin-İsrail savaşı ve bölgede yaşananlara ilişkin seminer düzenliyor.

Cihat Yaycı Filistin-İsrail Savaşını İnegöl'de Anlatacak

Cihat Yaycı Filistin-İsrail Savaşını İnegöl’de Anlatacak

 

İnegöl Belediyesi, dünyanın sıcak gündemi Filistin-İsrail savaşı ve bölgede yaşananlara ilişkin seminer düzenliyor. Müstafi Tümamiral Doç. Dr. Cihat Yaycı’nın konuşmacı olarak katılacağı “Filistin-İsrail Savaşı ve Türkiye’nin Stratejisi” konulu program Cuma akşamı gerçekleştirilecek.

İsrail’in Filistin’de yaptığı katliam devam ediyor. Tüm dünyanın gözü önünde gerçekleşen soykırıma varan saldırılar dünyanın gündemini oluştururken, İnegöl Belediyesi de hem ilçe halkını bilgilendirmek hem de yaşanan dramın boyutunu gözler önüne sermek adına harekete geçti. Müstafi Tümamiral Doç. Dr. Cihat Yaycı’nın konuşmacı olarak katılacağı “Filistin-İsrail Savaşı ve Türkiye’nin Stratejisi” konulu seminer düzenlenecek.

TÜM İLÇE HALKIMIZ DAVETLİDİR

İnegöl Belediyesi’nden yapılan açıklamada; “Filistin’de yaşananlar ve ülkemizin bu noktadaki politikaları hakkında vatandaşlarımıza bilgilendirmelerin yapılacağı Filistin-İsrail Savaşı ve Türkiye’nin Stratejisi seminerinde, Türkiye’nin yetiştirdiği değerlerden biri olan Müstafi Tümamiral Doç. Dr. Cihat Yaycı ilçe halkımızla buluşacak. Cuma akşamı 20.00’da Beşinci Mevsim Kültür Merkezinde yapılacak programa tüm ilçe halkımız davetlidir” ifadelerinde yer verildi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL