Gündem

Çizgi film karakterleri Maşa ile Koca Ayı, 16-17-18 Kasım tarihlerinde Park Afyon AVM'de

Çizgi film karakterleri Maşa ile Koca Ayı, 16-17-18 Kasım tarihlerinde Park Afyon AVM’de   #şehrinbuluşmanoktası Park Afyon AVM, okulların ara tatile girmesiyle birlikte minik ziyaretçileri için güzel ve eğlenceli bir etkinlik hazırladı.

Çizgi film karakterleri Maşa ile Koca Ayı,  16-17-18 Kasım tarihlerinde Park Afyon AVM'de

Çizgi film karakterleri Maşa ile Koca Ayı,

16-17-18 Kasım tarihlerinde Park Afyon AVM’de
 

#şehrinbuluşmanoktası Park Afyon AVM, okulların ara tatile girmesiyle birlikte minik ziyaretçileri için güzel ve eğlenceli bir etkinlik hazırladı. Çocukların büyük bir beğeniyle izlediği Maşa ve Koca Ayı, 16-17 ve 18 Kasım tarihlerinde Park Afyon AVM’nin konuğu olacak. Çocuklar için eğitici ve öğretici bilgilerin yer aldığı Maşa ile Koca Ayı gösterisi, günde üç seans halinde ve ücretsiz gerçekleşecek.

 

Zafer Bölgesi’nin en gözde alışveriş merkezi Park Afyon AVM, çocukların büyük bir beğeniyle izlediği Maşa ile Koca Ayı’yı ağırlamaya hazırlanıyor. Maşa ile Koca Ayı, okulların ara tatilde olduğu 16-17-18 Kasım tarihlerinde minik hayranlarıyla buluşacak.

 

Maşa adında küçük bir kız ile sirkten emekli olan Mişka adında bir ayı arasında geçen maceraları konu edinen canlı gösteri, çocuklar için eğlendirici ve öğretici bilgiler içeriyor. Meraklı ve çok yaratıcı olan Maşa, birbirinden komik maceralara atılırken gerçek arkadaşlık, insanların birbirine değer vermesi, yaratıcılıkta sınır tanımamak ve temel yetenekler hakkında bilgiler de veriyor.

 

16-17-18 Kasım tarihlerinde Park Afyon AVM’nin eksi 1’inci katında gerçekleşecek ve Maşa ile Koca Ayı’nın maskot karakterleriyle başlayacak etkinlik, sahne aktiviteleriyle devam edecek. Çocuklar, Maşa ve Koca Ayı’nın en sevilen şarkılarını dinleyip onlarla dans edip eğlenecek ve aynı zamanda hatıra fotoğrafları çekilebilecek. Günde üçer seans halinde olmak üzere, 14.00 16.00 18.00 saatlerinde gerçekleşecek etkinlikte yer alarak sizde bu eğlenceli macerada yer alabilirsiniz. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL