Gündem

Çocuklar için Eğlencenin Yeri ve Zamanı İstanbul Cevahir'de

Yüzlerce markaya ve sınırsız eğlenceye ev sahipliği yapan İstanbul Cevahir, düzenlediği etkinliklerle çocuklara benzersiz bir deneyim yaşatıyor.

Çocuklar için Eğlencenin Yeri ve Zamanı İstanbul Cevahir'de

Yüzlerce markaya ve sınırsız eğlenceye ev sahipliği yapan İstanbul Cevahir, düzenlediği etkinliklerle çocuklara benzersiz bir deneyim yaşatıyor. Ekim ayı boyunca atölye çalışmalarının devam edeceği Çocuk Kulübü’nde, minikler hem eğlenecek hem öğrenecek. 

 

Çocuk Kulübü 7-8 Ekim ‘Ağaç Tohumu Ekimi Atölyesi’ ile İstanbul Cevahir’de!

 

‘Çocuklar için Eğlencenin Yolu Cevahir’den Geçer’ sloganı ile etkinliklerini sürdüren İstanbul Cevahir, hafta içi ve hafta sonu ‘14.30/15.30/16.30/17.30’ saatlerinde yaratıcı atölyelere ev sahipliği yapacak. 

 

7-8 Ekim’de ‘Ağaç Tohumu Ekimi Atölyesi’ ile çocuklar farkındalık kazanırken, 14-15 Ekim’de gerçekleşecek olan ‘Tahıllarla Kolaj Atölyesi – Makarnalar ile Resim Atölyesi’ ile yaratıcı taraflarını ön plana çıkaracaklar. Etkinlik 21-22 Ekim ‘Ponpon Yapımı ve Parmak Kukla Tasarımı’ ile çocukları eğlendirirken el becerilerini geliştirmelerine fırsat sunacak.

 

Çocuklar Cumhuriyetin 100. Yıl Dönümü ’nü İstanbul Cevahir’de Kutlayacak!

 

İstanbul Cevahir ev sahipliğinde gerçekleşen Çocuk Kulübü, kapanış programını Cumhuriyetin 100. Yıl Dönümü coşkusu ile tamamlayacak. 28-29 Ekim’de düzenlenecek olan ‘Atatürk Resim Çerçevesi Yapım Atölyesi ve Bayrak Yapım Atölyesi’ ile çocuklar; sanatla iç içe bir gün geçirirken, Cumhuriyet’in 100.yıl dönümünün heyecanını yaşayacaklar.

 

Oyun alanı 4-11 yaş aralığındaki çocukların kullanımı için uygun olacak ve tüm etkinlikler ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

 

 

İstanbul Cevahir AVM Hakkında: İstanbul Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi, Avrupa’nın ve dünyanın en büyük ve önde gelen alışveriş ve eğlence merkezlerinden biri olarak 15 Ekim 2005 tarihinde ziyaretçilerine kapılarını açtı. İstanbul Cevahir Alışveriş Merkezi, Türkiye’nin metropolü İstanbul’un stratejik bir noktasında bulunuyor. 300’e yakıngüçlü marka karmasının yanı sıra organize perakendeciliğinin güçlü ulusal ve uluslararası markalarının en önemli faaliyet alanlarından biri olarak, yerli ve yabancı ziyaretçilerine yılın 365 günü, 230 mağaza ile hizmet vermeye devam ediyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL