Atasoy Bilgin
Gündem

Çocukların hayal dünyası Büyükakın'ı büyüledi

Körfez KO-MEK sergisine katılan Başkan Büyükakın, çocuk oyun odasında eğitim gören çocukların hayallerini makete dönüştürdüğü ürünleri çok beğendi İlçe sergi açılışlarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kurslarının (KO-MEK) Körfez sergi açılışına katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın sergi alanında bulunan ürünlere hayran kaldı.

Çocukların hayal dünyası Büyükakın'ı büyüledi

Körfez KO-MEK sergisine katılan Başkan Büyükakın, çocuk oyun odasında eğitim gören çocukların hayallerini makete dönüştürdüğü ürünleri çok beğendi

İlçe sergi açılışlarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kurslarının (KO-MEK) Körfez sergi açılışına katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın sergi alanında bulunan ürünlere hayran kaldı. Kursiyerlerin el emeği göz nuru eserlerini tek tek inceleyen Başkan Büyükakın’ın özellikle geri dönüşüm ürünlerinden yapılarak tekrar kullanıma hazırlanan ürünleri ve KO-MEK oyun odası eğitmenlerinin ve çocukların hazırladığı atık ürünlerden oluşan milli ve yerli savunma sanayi ürünlerimizin maketlerinin yer aldığı köşe oldukça ilgisini çekti.

ÇOCUKLARIN ARTIK BÜYÜK HAYELLERİ VAR

Çocuklarla yakından ilgilenen ve açılışa katılan protokol üyelerine yapılan çalışmaları övgüyle anlatan Başkan Büyükakın, ‘’Her şey hayalle başlar. Çocuklarımızın artık büyük hayalleri var. Çocuklar hayal kurarak hayal dünyalarını daha da geliştirerek ilerde inşallah bunların gerçeğini yapabilecek. Türkiye’nin çocukları yeni hayallerle yetişiyor. KO-MEK’in bütün çalışmaları çok güzel ama ben geri dönüşüm ve sıfır atık konusunda çalışmalarına bayılıyorum. Zaten bütün projeleri güzel birini diğerinden ayırmak haksızlık olur ama geri dönüşüm ve sıfır atık konusunda pozitif ayrımcılık yapıyoruz’’ diyerek KO-MEK çalışanlarına ve emeği geçen kursiyerlere teşekkür etti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL