Spor

Çolakoğlu Metalurji, spora desteğini hız kesmeden sürdürüyor

Çolakoğlu Metalurji, spora desteğini hız kesmeden sürdürüyor   Türkiye’nin lider yassı çelik üreticisi Çolakoğlu Metalurji, Dilovası Belediyespor ile sponsorluk anlaşmasını yineleyerek, bu anlamlı iş birliğini altıncı kez taçlandırdı.

Çolakoğlu Metalurji, spora desteğini hız kesmeden sürdürüyor

Çolakoğlu Metalurji, spora desteğini hız kesmeden sürdürüyor

 

Türkiye’nin lider yassı çelik üreticisi Çolakoğlu Metalurji, Dilovası Belediyespor ile sponsorluk anlaşmasını yineleyerek, bu anlamlı iş birliğini altıncı kez taçlandırdı. Çolakoğlu Metalurji, bu destek ile Dilovası’nın sosyal ve spor alanındaki gelişimine katkı sağlamayı amaçlıyor.

 

Türkiye’nin lider yassı çelik üreticisi Çolakoğlu Metalurji, sporun gelişimine katkı sağlama misyonunu yıllardır başarıyla sürdürüyor. Dilovası Belediyespor ile altı yıldır süren iş birliğini bir kez daha yenileyen Çolakoğlu Metalurji, bu güçlü ortaklığıyla sadece bir spor kulübünün değil, aynı zamanda Dilovası’nın toplumsal ve spor alanındaki gelişimine destek oluyor. Geçen sezon U18 takımı ile Kocaeli Şampiyonluğu yaşayıp Türkiye Şampiyonası eleme maçlarına katılmaya hak kazanan Dilovası Belediyespor, önümüzdeki yıllarda bu başarıyı daha yukarılara çekmek ve ilçeye bir Türkiye şampiyonluğu getirmeyi amaçlıyor. 

 

Çolakoğlu Metalurji İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Direktörü Kazım Selim Özkan, yaptığı açıklamada, “Çolakoğlu Metalurji olarak, ülkemizin köklü ve lider kurumlarından biri olmanın getirdiği sorumlulukların bilincindeyiz. Faaliyet gösterdiğimiz Dilovası ve Kocaeli Bölgesi’ni her alanda gelişmesi açısından destekliyoruz. Spor da bu alanlardan biridir. 6 yıldır sürdürdüğümüz sponsorluk anlaşması ile hem Dilovası’nın tanıtımına destek olmak hem de gençlerimizin spor ile ilişkisini kuvvetlendirerek; fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlamayı arzu ediyoruz.” diye konuştu.

 

 

“Toplumumuzun ihtiyaçlarına duyarlıyız”

 

Dilovası Belediyespor’a verdikleri destekle bölge insanına katkı sağlamayı amaçladıklarını kaydeden Özkan sözlerini şöyle sürdürdü: “Bizler, toplumun ihtiyaçlarına duyarlı ve sorumlu bir kuruluş olarak hareket etmenin gerekliliğine inanıyoruz. Bu projeler, faaliyet gösterdiğimiz Dilovası bölgesinde yaşayan çocuklara, gençlere, kadınlara ve ailelere umut ışığı olacak. Çünkü biz, sadece başarılı bir şirket olmanın ötesinde, toplumumuzun ihtiyaçlarına duyarlı ve sorumlu bir kuruluş olarak hareket ediyoruz. Sporun, gençlerin ve bölgemizin gelişimine sağlayacağı faydanın farkındayız, onun için spor faaliyetlerini çok önemsiyor ve çeşitli projeler ile destek olmaya gayret ediyoruz.”

 

 

“Çolakoğlu Metalurji Dilovası için çok önemli bir değer”

 

Çolakoğlu Metalurji’nin Dilovası Belediyespor ile olan işbirliği ile ilgili mutluluğunu dile getiren Kulüp Başkanı Recep Laç, “Çolakoğlu Metalurji Dilovası için çok önemli bir değer. Altı senedir takımımıza, gençlerimize ve ilçemize artırarak devam ettirdiği desteği sayesinde, ilçemize U18’lerde İl Şampiyonluğu ile A Takımda İl Finali başarısı kazandırdık. Bu güzel ve gençliğe adanmış birlikteliğin uzun yıllar sürerek, ilçemize fevkalade başarılar kazandıracağına yürekten inanıyor, Çolakoğlu Ailesine şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL